Najprej vsem HVALA za čestitke!
Hehe, sem se prav nasmejala ob nekaterih postih...
Sploh ob tistem od Anonimne, ki je napisala, da bi se njen nosil ko purman na vasi
Si kar predstavljam kako bi to zgledalo
Moj je učeri zarad vesele novice bolj slabo spal, se je tko prisrčno zjokal, saj tudi on kar ni mogel verjeti, da imam pod srčkom kar dva
Sva se pa pogovarjala, kako fino bi bilo imeti kar dva naenkrat, ko sva se odločila za družinico
Nisva pa si niti v sanjah mislila, da je to sploh možno, če nikjer v žlahti še ni bilo dvojčkov, trojčkov...
Je res kar zanimivo, da vas ima kar nekaj v žlahti dvojčke in celo trojčke. Morda pa na kakšnem naslednjem pregledu še kakšni najdejo kakšnega več, nikoli se ne ve
Joj, samo me pa kar malo skrbi, če bo vse OK in kako bo proti koncu roka (ki naj bi itak bil nekje 14 dni do 3 tedne prej). Pa Elevit mi je G rekla, da moram jemati do konca nosečnosti, saj preprečuje slabokrvnost pri
Aja pa na FB pridem, ko z mojim poveva veselo novico najbližjim (je kar težko biti tiho, sploh ker sta 2
). Bova poskušala še malo zadržati novico, saj si želim da pred tem končno stipkam diplomo, potem pa imam še eno
Ah bo že, zdaj imam močno voljo, da zaključim s študentskimi obveznostmi. Nisem pa ljubiteljica FB-a, a se bom vpisala le zaradi vas drage so
... Joj, kok mi je dobr ta znakec, hehe
Lep pozdravček vsem