Ojla Majčice!
In pa lep pozdravček vsem novim!
Nas je že kar veliko
Najprej vsem, ki ste že opravila NS iskrene čestitke za odlične rezultate!
Komaj čakam, da bom tudi sama končno na vrsti
Bom pa držala pesti še za vse nas, ki nas NS še čaka. Mi je pa ful hecno, da G različno opravljajo NS - eni čez trebuh, drugi ginekološko. Bo pa moj šel zraven na ta pregled in bo prvič v živo videl oba
Ste pa res prave pozitivke, je kar luštno prebirati tale forum
Res je veliko odvisno tudi od nas samih - če bomo pozitivno mislile in tako gledale na svet, je zagotovo manj možnosti, da bi šlo kaj narobe
Tako da mislite le lepe stvari in se malo izogibajte stranem o raznih SS, drugih zapletih. Čisto na začetku nosečnosti sem sama samo enkrat začela prebirati forum o SS in sem se kar takrat vprašala, če si s tem branjem sploh kaj koristim, ali me bo le še bolj strah, da bi šlo kaj narobe... In sem zaprla to stran, čeprav sem več kot en teden po tem panično preverjala na WCju, da nimam kakšnih krvavih izcedkov ipd. Saj ne rečem, da ni možno, če ne bereš takih strani, le manj se sekiraš in ne vpliva to tok na tvojo psiho in počutje.
Glede umivanja zob in slabosti... Sem že nekajkrat zamenjala zobno pasto, saj sem mislila, da je v tem težava... Ampak ni pomagalo. Se mi zdi, da všačih ko samo pomislim, da si moram še umiti zobe me kar zvije... Nevem zakaj, samo me zvije nekje enkrat do dvakrat na teden
Ah, bom že preživela, se mi zdi to res še najmanj. Važno, da so naši sončki
zdravi in rastejo
Danes pa sploh nimam ideje kaj bi skuhala za kosilo... Zame bi bila dovolj le kuhana zelenjava na pari (mnjami) pa malo sadja po kosilu, samo drugi pa ne bi bili tako navdušeni, češ, kje je pa kaj mesa? Hehe, nekaj bom že pogruntala. Če ne drugega bom pa testenine naredila (pa to je res hitr kuhan) pa eno veliko skeldo domače solate
Glede telovadbe...bi tut jst ful rada nekam hodila, samo sem rekla, da najprej počakam do NS, da bo najbolj rizično obdobje mimo, potem pa se bo že nekaj najdlo. Joj, kok mi gredo na živce ti deževni dnevi...
Še na en konkreten sprehod ne morem s svojim
ker je potem vse moker in umazan, grem lahko le po asfaltu da ni tak
Zato pa komaj čakam sneg
Čeprav je moj najljubši čas poletje
No saj takrat pa bomo že imele svoje
v naročju in jih crkljale, hehe
Zdaj pa grem še malo pisat diplomo, se mi pa toook ne da
Lep pozdravček vsem so