22.11.2011, 11:07
39
Počasi bo spet čas za obisk pri ginekologu. Kot ponavadi vas bodo stehtali, zmerili pritisk, sledilo bo poslušanje srčka. Ste že kdaj slišali lepši zvok? Zagotovo ne! Kakšen balzam za ušesa!
V branje vam priporočamo še eno knjigo. Kester Schlenz je napisal slavospev očkom z naslovom »Hura, očka bom!«.
Kot že naslov pove, jo je napisal očka, ki bo svoje navdušenje nad otroškimi vragolijami že po nekaj prebranih straneh prenesel tudi na vas. To je knjiga, ki jo bodoči očki preberejo v enem dahu.
Obdobje neverjetne rasti se nadaljuje. Mali velikan je velik že 20,5 centimetrov, tehta pa že skoraj 200 gramov. Verjetno se bodo naslednje besede slišale malce čudno, pa vseeno zapišimo. Izgled ploda je že čisto človeški. Oči so že skoraj povsem na svojem mestu, ušesa tudi, plod je vedno bolj dejaven. Zdaj zna med drugim že delati različne izraze na obrazu, kar lahko vidimo pri tridimenzionalni ultrazvočni preiskavi. Najpogosteje stegujejo jezik, požirajo plodovnico in se z usti dotikajo posteljice.

Tako da samo veselje veselje
. zal tokrat nismo delali UZ in nisem prisla domov s slikco
sem pa slisala srceka, sopa kot bi tekel maraton hihihihi
. Pošljite ji zs s svojim fb imenom in vas bo dodala v to našo skupino
. Sem se odločila, da bom še malo drugje pogledala. Na pohištvenem sejmu so imeli pa po 300€ in še več otroške posteljice (meni nič kaj posebno lepe), kar se mi zdi pa čist tumač za nekaj, kar bo itak hitro prerastel
.
grozno no. upam da pa je to blo zdaj zadnjič in me mali neha jezit
. Še čakamooooo in upamo, da bo kmalu.
, želim vam lep crkljiv ponedeljkov večer.
, ki jih nekatere čutite že v 15. in 16. tednu (predvsem tiste ki ste prvič
) pomenijo raztezanje maternice ne pa premike in brce
.
Pa vam javim koliko smo veliki. Pomoje tud tale statistika ne drzi.
. Zaenkrat še ni nič... ampak je še dovolj časa... hihi