IZVIRNO SPOROČILO: Chocolat
Meni je še zavezati vezalke na čevljih sedaj ultra podvig, pa nas še dva meseca čakata.
meni jih moj dragi zavezuje
ker imam rok čisto zadnjega maja, om vse za v P pripravila nekje na sredini aprila... čeprav bo CR in bo datum znan, nas še vseeno lahko kaj preseneti, tako da bom kar prej vse pripravila....
včeraj smo imeli obiske in smo prvič leto zunaj pred hiško pekli na žaru..mmmm je bilo vse tako dobro, da komaj čakam da bo poletje da bomo za vikende žar prakticirali
po stanovanju so letali trije otročki, kak je bilo to glasno, ampak je super blo slišat...mala je tako uživala ...
mi bomo šli po kosilu k tašči na obisk, pa bo mala potem tam ostala, midva pa greva zvečer v kino

že komaj čakam
a katera kupuje kaj v mani???
sem bila v četrtek v mani in sem si nakupila ful stvari, imajo take lepe tunike (in so meli še 40% znižanje na njih) sem si jih cel pok nakupila, pa hlače (sicer niso nosečniške, ampak imajo tak širok pas, da lepo podpirajo trebušček in so prav fajne, pa še kasneje bodo uporabne) sem nakupila in pa eno jakenco in majčke.... pa za majhne otročke so imeli tudi ful stvari znižanih za 40%.....
lepo se imejte in uživajte v prelepem dnevu