writing-img

gooooooooool.....in reakcija vaših moških?

clock-img

25.08.2011, 22:25

clock-img

mika

pencil-img

6485

Moj user posted image je prej za trenutek prišel venj in se od sosedov zasliši goooool.... vik in krik. On pa ko muha glave ......kaaaaaaj, gol je bil in leti not. Pa kaj si noooooooooor zamudil je gol....še dobro, da sproti vrtijo posnetke....Zdaj ga slišim, da nekaj jamrauser posted image in neprimerno govori...najbrž ne igrajo dobro....

Evo, pa mi je prišel povedat, da 'smo' zmagaliuser posted image

A vaši tekme tud jemljejo tako 'zares'?

clock-img

25.08.2011, 22:35

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Eh, jaz sem hujšauser posted image

clock-img

25.08.2011, 22:36

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

IZVIRNO SPOROČILO: Tejči

Eh, jaz sem hujšauser posted image

Enako.

lp

clock-img

25.08.2011, 22:47

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Pri nas pa sva oba čisto anti. Še sreča da imam net, drugače sploh ne bi nič vedela.user posted image

Bravo fantje.user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2011, 23:11

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Če bi danes spala bi me sosedi zbudli kaki kriki ob golu pa še zdaj se sliši da nazdravljajo, si jih kar predstavljam. Sem pa danes jaz malo bolj gledala ker je moj v Italiji, pa sem mu mogla sproti sporočat in to je bila tekma taka da te kap trofi, še dobro da je konec dober, se vsaj nisem čisto zastonj sekirala user posted image

clock-img

26.08.2011, 05:51

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

moj moški ne gleda fuzbala user posted image jest sm pa k za v kšno reklamo z vpitjem in skakanjem s kavča in vse user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

26.08.2011, 06:20

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

kaj je pa bilo včeraj sploh?

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

26.08.2011, 06:22

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

kaj je pa bilo včeraj sploh?

matr sem blond, če je bil "goool" ni mogla bit košarka. Ostaneta hokej (zdaj poletiuser posted image ) in fuzbal. Torej je bil ziher fuzbal, ne?user posted image

tolk o športu z moje strani.

clock-img

26.08.2011, 07:21

clock-img

Colt

pencil-img

2988

O čem teče beseda? Je bla kakšna pomembna tekma?

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

26.08.2011, 07:43

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

clock-img

26.08.2011, 07:48

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Je bla kar pomembna. Maribor se je kvalificiral v Evropsko ligo. Upam da Mariborčanom v prihodnje sledi še kakšna ekipa.

Drugač pa so moje reakcije odvisne od tekme in tekmovanja. Ko je dal Birsa gol prot Američanom recimo, se mi je totalno strgalo in mi je moja rekla...ej tastar nehi, k si bled pa rdeče maš okol oči...te bo kap.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 26.8.2011 7:49:24 >

clock-img

26.08.2011, 07:48

clock-img

Anonimen

Moj ne spremlja športa ravno redno ... če so pa kakšne večje tekme (svetovno prvenstvo naprimer), pa spremlja in ko igrajo "njegovi" je čisto na fedrih. Sploh ne more sedeti pri miru in potem komentira in tuli, pošilja v PM itd. No edin šport, ki ga kolikor toliko redno spremlja je formula 1 in tudi tam komentira konkretno in skače v luft ... tega res nikoli ne bom razumela user posted image  ... tako da če takrat nimam drugega pametnega dela se pa z leptopom umaknem v spalnico user posted image .

clock-img

26.08.2011, 08:09

clock-img

Katjuska986

pencil-img

268

Midva sva tudi oba čisto anti za šport. No jaz sem skoke pa kako smučanje včasih še rada gledala pa moj vedno takoj prestavi program. Edina stvar ki jo včasih še gledava je Moto GP, pa še to sva včasih zdržala le kakih petnajst minut pol sva se šla pa rajši sama vozit. No zdj ko ni več motorja celo kak GP pogledava do konca.

clock-img

26.08.2011, 08:12

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

A vaši tekme tud jemljejo tako 'zares'?

Ne. Hvala Bogu.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

26.08.2011, 16:51

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Goli ga pustijo dokaj hladnega, razen če je kaka res pomembna reprezentančna tekma (ko so bili na sp, recimo), je pa toliko bolj občutljiv na košeuser posted image . Na srečo je teh več - ni mi jasno, kako se da ljudem gledat fuzbal, kjer v 90 min. pade največkrat 1 ali dva gola, redko 3je, večkrat noben... Saj potem če so dobri, pa da so vsaj šanse, je še kar zanimivo, ampak tekme naših klubov pauser posted image ... Kaj naj rečem: sem vesela, da gleda basket, tam maš tudi po 200 košev na tekmouser posted image , vsaj 100 jih je pa vedno.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

27.08.2011, 10:59

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

A vaši tekme tud jemljejo tako ''zares''?

Ne. Hvala Bogu.

Moj tudi na srečo ne spremlja tega.
Ampak ne spusti pa nobene hokejske tekme user posted image

pa podpis tudi pod Ronjo - jaz tudi tega nisem nikoli razumela... Pa še tiste večinoma krive fuzbalske noge mi pa res ni za gledat user posted image

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 27.8.2011 11:01:32 >

clock-img

27.08.2011, 13:03

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Pa še tiste večinoma krive fuzbalske noge mi pa res ni za gledat

ja, košarkaši so bolj luškaniuser posted image , samo ne centriuser posted image . Sicer pa kar se tega tiče, se bolj splača gledat veslanjeuser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

27.08.2011, 13:22

clock-img

brina_3

pencil-img

743

Sva oba športnika in temu primerne so tudi reakcije ob golih ( le bolj pomembne tekme- reprezentance, finale lige prvakov,...)user posted image
Ko gledava košarko pa nisva pri miru niti minute, pokomentirava v podrobnostiuser posted image

clock-img

27.08.2011, 16:12

clock-img

Colt

pencil-img

2988

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Sicer pa kar se tega tiče, se bolj splača gledat veslanjeuser posted image

Ljuk Špikovc je bil moj sošolec v SŠ user posted image user posted image user posted image Ah vesela leta...

< Sporočilo je popravil Colt -- 27.8.2011 16:13:44 >

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

27.08.2011, 16:37

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

O čem teče beseda? Je bla kakšna pomembna tekma?

Saj veš, da si en izmed redkihuser posted image

Šala..... ja, je bla pomembna. Še ne vem, kako mi je uspelo, ampak sem pregovorila dragega, da sva skupaj gledala doma, sicer se obvezno gleda v moški družbi... organizirani ogledi v gostilni, se razumeuser posted image

clock-img

27.08.2011, 17:17

clock-img

Colt

pencil-img

2988

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča
Saj veš, da si en izmed redkihuser posted image

Ne vem. A je to dobro al slabo? Za žogobrce se nikoli nisem preveč brigal....

AMEN!

clock-img

27.08.2011, 20:56

clock-img

mačekmuri

pencil-img

146

Moj dragi se je drl kot utrgan, pa enih kletvic na kupu, jaz sem se mu prav nasmejala user posted image ... drugače pa tudi jaz rada pogledam dobro tekmo in moj user posted image je vesel, da mu ne težim, ker baje druge babnce rade težijo ko se gleda šport pri bajti...

Wear a smile - one size fits all :)

clock-img

27.08.2011, 21:00

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

AA, ti ti TT! Vaterpoloje biluser posted image

clock-img

28.08.2011, 10:35

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Sicer pa kar se tega tiče, se bolj splača gledat veslanjeuser posted image

Ljuk Špikovc je bil moj sošolec v SŠ user posted image user posted image user posted image Ah vesela leta...

Zdej pa ne vem, Colt, as ti dvakrat padu, al je Luka dvakrat razred preskoču? ...A je takrat že s Krajnerco hodu?

clock-img

28.08.2011, 10:37

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

AA, ti ti TT! Vaterpoloje biluser posted image

Kaj pa je to?user posted image

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni