writing-img

RE: II Pričakujemo Oktobra 2011

clock-img

30.10.2011, 09:08

clock-img

polho3006

pencil-img

846

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če bi bila mogoooče user posted image ...bi bilo normalno da me boli kot pri user posted image ? ali je to 100% znak da bo prišla?

Anonimnauser posted image

Čisto nič ne moreš vedeti, dokler je ni, oz. se vlije. Pri meni so bili vsi znaki, VSI da se bo vlila. In kljub temu da je ni so ti znaki še vedno prisotni. Kot da imam PMS...boleče prsi, značilen glavobol na levi strani glave, tečna razdražljiva sem tako da sem sama sebi GROZNA!!! Ampak trije testi so bili user posted image  in gospe user posted image , tako dauser posted image  smo v pričakovanju.

Če si tikk pred user posted image , naredi test, ker meni ne pokazal pozitivno dva dni pred (ne) pričakovano user posted image . SPOROČI!!!

clock-img

30.10.2011, 11:52

clock-img

Katte

pencil-img

3441

SILVA user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

clock-img

30.10.2011, 12:54

clock-img

alfi

pencil-img

100

Prišla točna kot ura, ne moreš verjet, pa sem imela že kar veliko upanja za user posted image ta mesec.

Grem v 17. krog al 16. saj nevem več, ampak me je že vse miniluser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2011, 18:03

clock-img

lunica 85

pencil-img

737

vse ki ste v zadnjem tednu dobile user posted image pošiljam veliko objemčkov.

Alfi:en obupaj.Jaz sem tudi že ksoraj pri prvem imela sem 24 krog ,ko sem zanosilauser posted image user posted image user posted image nikoli ne obupaj ,vse nas čaka;)))))user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.10.2011, 18:58

clock-img

Anonimen

Dolžna sem vam poročilo od včeraj, čeprav ga najrajši kar nebi napisala... zvečer se je ulila user posted image , tako da z julijskim dojenčkom ne bo nič. blo mi je totalno bedno, ker je vse zgledalo že tako optimistično... user posted image sedaj sem se že malo potolažila in upam, da bo noveber bolj roza...

Anonimnauser posted image

clock-img

31.10.2011, 21:23

clock-img

Katte

pencil-img

3441

alfi in anonimna user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Optimistično v november.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem