Res pa je, da moras v to verjeti,
to ne drži...tudi tistim, ki ne verjamejo, se zgodi. Jaz sem bila med tistimi oz. se nisem s tem ubadala sploh. Mi je pa za (kako naj rečem) ta popolnoma dug svet povedal kolega. Na to pot ljudi največkrat pripelje stiska in on je bil v veliki, zato se je podal v ''raziskovanje duhovnih poti''. Men je blo ful zanimivo, ker sama nisem vedela kaj naj s svojo intuicijo. Hotla sem jo zatret, pa ni šlo. No, z njim sva pol imela debate okrog tega.
Čez nekaj let sem pa sama padla v res zelo veliko stisko in sem se spomnila na knjigo, ki mi jo je predlagal...sama sebi sem rekla...nič, da vidim, če je res, pričakovala itak nisem nič....rezultat je bil v pribl. 10min. In potem je sledilo še nešteto takšnih situacij.
Seveda je treba znake prepoznat, kar pomeni tudi prebrati nekaj literature.
Bi te pa še v nečem popravila....angeli nikoli ne posegajo proti volji druge osebe...če želiš nekaj slabega, jih prosiš koliko želiš, pa tega ne bodo uresničili. Če se pa že uresniči, pa to ni njihovo delo.
Po drugi strani, pa imaš prav....nikoli ne smemo želeti slabo...pa naj gre za angele, moč vesolja, pa kaj vem kaj vse...vse se vrača, vse se plača.
< Sporočilo je popravil mika -- 16.9.2011 17:03:43 >