writing-img

RE: Ne čutim penisa v nožnici

clock-img

15.09.2011, 11:34

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: HHH

Če je fejst gajsten tudi na standby-u ni čisto pri miru. Malo utripa...user posted image

user posted image Res je.

Sicer pa... še vedno in kar naprej ZABAVNO!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

15.09.2011, 11:35

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Vidiš, pa je hhh našla pravi izraz, ko sama nisem znala razložituser posted image . Vsekakor ga ne moreš odmislit.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

15.09.2011, 11:36

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Vidiš, pa je hhh našla pravi izraz, ko sama nisem znala razložituser posted image . Vsekakor ga ne moreš odmislit.

Vsekakor, ampak jaz tudi palčke v ušesu ne morem odmislit...user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

15.09.2011, 11:41

clock-img

ronja

pencil-img

15289

tudi to je resuser posted image . Ampak vsekakor precej lažjeuser posted image

clock-img

15.09.2011, 11:44

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Pa ja, saj ga v bistvu ne odmisliš. Ampak če nardiš en tak test, da si vsaj nekaj sekund čist pri miru, pa ga ne čutiš oz. čutiš pritisk. In če seveda probaš odmislit - samo za potrebe testa seveda user posted image .

clock-img

15.09.2011, 11:47

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Že vidim danes naše fante, kako bojo pogledali, ko bo cela rr testirala...user posted image Ne, lubi, to sam za test, čist pri miru bituser posted image . Meni se zdi,d a ga še po koncu ne morem odmislit... NO, moram probat zavestno odmislit, če bo šlo. na srečo je za heceuser posted image

clock-img

15.09.2011, 12:02

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

15.09.2011, 12:11

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Če je fejst gajsten tudi na standby-u ni čisto pri miru. Malo utripa...user posted image

hej,mogoče pa avtorica teme ne čuti utripa(nja) in je zato zaskrbljena? ampak tud zato so keglove vaje dobre..

clock-img

15.09.2011, 12:12

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

če je predolgo na standby-u, ne sam pritisk, tut utripat neha. Res. 

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

15.09.2011, 12:12

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

če je predolgo na standby-u, ne sam pritisk, tut utripat neha. Res. 

ja. heart attack in - rata sliva.

clock-img

15.09.2011, 12:14

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

hej,mogoče pa avtorica teme ne čuti utripa(nja) in je zato zaskrbljena? ampak tud zato so keglove vaje dobre..

dve možnosti sta:
1. keglove vaje ali pa
2. tole:
user posted image

clock-img

15.09.2011, 12:35

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

to je extender ne pa utripalec, da ga bo lažje začutila - ali sploh obstaja kako utripalno pomagalo? mislim, da je to nova tržna niša user posted image

clock-img

15.09.2011, 13:22

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

to je extender ne pa utripalec, da ga bo lažje začutila - ali sploh obstaja kako utripalno pomagalo? mislim, da je to nova tržna niša user posted image

a nisi pomislila, da pa mogoče ne utripa zato, ker je premajhen? Za "utripanje" si pa lahko vibrator umisli...

clock-img

15.09.2011, 13:35

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

a nisi pomislila, da pa mogoče ne utripa zato, ker je premajhen? Za "utripanje" si pa lahko vibrator umisli...

kama sutra pravi da poznamo tri tipe nožnic in tičev. srna/zajec, kobila/bik, slonica/konj. in partnerja morata imeti iste velikosti, da pašeta en drugemu in da lahko primerno zadovoljita en drugega. samo zahodnjaki bi šli v idejo, da bi probali zajca nategniti v slona, namesto najti primerno srno (da uporabim KM žargon).

clock-img

15.09.2011, 13:39

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

kama sutra pravi da poznamo tri tipe nožnic in tičev. srna/zajec, kobila/bik, slonica/konj. in partnerja morata imeti iste velikosti, da pašeta en drugemu in da lahko primerno zadovoljita en drugega. samo zahodnjaki bi šli v idejo, da bi probali zajca nategniti v slona, namesto najti primerno srno (da uporabim KM žargon).

Pa to je za crknit!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

clock-img

15.09.2011, 13:47

clock-img

ronja

pencil-img

15289

To kamasutro pa moram enkrat prebratuser posted image , se sliši prav zabavno! se pa sicer strinjam z njimi. Sicer so delali neke raziskave, s čim naj bi bilo to povezano (mislim dolžine in globine, kako lahko to spoznaš po drugih telesnih znakih) in smo si mogoče enaki bolj privlačni... ne vem, je pa vsekakor praktično, če se ujameta.

clock-img

15.09.2011, 13:54

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

clock-img

15.09.2011, 14:06

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

Joj, kako ste grde...
ona resno sprašuje, ve se pa tkole norca delate....user posted image

clock-img

15.09.2011, 14:07

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Pa to je za crknit!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hudo!

clock-img

15.09.2011, 14:09

clock-img

HHH

pencil-img

1221

IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark

Joj, kako ste grde...
ona resno sprašuje, ve se pa tkole norca delate....user posted image

ok, ok, da odgovorim na prvotno vprašanje: je normalno! Hepi?

clock-img

15.09.2011, 14:11

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

To kamasutro pa moram enkrat prebratuser posted image , se sliši prav zabavno! se pa sicer strinjam z njimi. Sicer so delali neke raziskave, s čim naj bi bilo to povezano (mislim dolžine in globine, kako lahko to spoznaš po drugih telesnih znakih) in smo si mogoče enaki bolj privlačni... ne vem, je pa vsekakor praktično, če se ujameta.

Hvala bogu za disleksijo...sem prebrala " To kamasutro pa moram enkrat probat user posted image ...

Sicer pa skrajni čas, da pride zima, ko vas tako razganja...TT in frodo bi nategnile pol slovenske vojske, tle se pa že baričevića greste user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

15.09.2011, 14:15

clock-img

HHH

pencil-img

1221

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

No še dobro, da si tole napisala. Jaz sem tudi prebrala, da mora Ronja tole probat.  Ampak se mi ni nič čudno slišalouser posted image

Hvala bogu za disleksijo...sem prebrala " To kamasutro pa moram enkrat probat user posted image ...

Sicer pa skrajni čas, da pride zima, ko vas tako razganja...TT in frodo bi nategnile pol slovenske vojske, tle se pa že baričevića greste user posted image

clock-img

15.09.2011, 14:17

clock-img

HHH

pencil-img

1221

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

No še dobro, da si tole napisala. Jaz sem tudi prebrala, da mora Ronja tole probat.  Ampak se mi ni nič čudno slišalouser posted image

Tako bo bolj pravuser posted image

clock-img

15.09.2011, 14:17

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Jaz sem tudi prebrala, da mora Ronja tole probat. Ampak se mi ni nič čudno slišalo

No, saj ziher je kaj uporabnega not - kar se splača prebrat in probatuser posted image . Samo nekje od marca dalje... zdaj kaki hudi položaji odpadejouser posted image , že tko morava bit ful pridna...

clock-img

15.09.2011, 14:18

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

user posted image  ne saj nič čudnega, če bi želela ronja probati -samo glede na to , da ni skrivnost , da je rizično noseča, ne vem če bi se ravno zdaj šla "cvileča opica objema drevo" user posted image

< Sporočilo je popravil uškinamama -- 15.9.2011 14:20:04 >

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem