Sprejemam obiskeeeeeee, končnoooooooooooo... mi2 sva že cel mesec sami z Laro.... ke uživancija..
eno pomladno srečanje v sežani torej
pri nas Bolnica franja. Zoja je že na antibiotiku, Ela pa na dobri poti. tako da mam dneve odprtih vrat pri belih haljah: v četrtek dve urci, v petek dve, danes pa ogled urgence...
je pa Zoja zdaj pri šolskem zdravniku in sem kar gledala sceno v čakalnici. namesto dojenčkov v lupinicah zdaj čakava s sedemnajstletnimi dondami, ki prihajajo v spremstvu tipčkov

sej bi kaj komentirala lupčkanje, samo sva v bistvu midve zganjali najhujše pohujšanje....sem pred časom privlekla svoje zvitorepce, trdonje in lakotnike, ker so se mi zdel krasni za spodbujanje učenja branja (pa še v velikih črkah so napisani). in sva enga pograbili za branje v čitalnici. no, dokler je punca z venere s svojo love gun streljala samo tipe, je še šlo. so pač nemudoma zahteval al micko al francko al pač karkoli ženskega. no, učinek na žensko pa je, kot bi rekel zvitorepec "...manj platonično"; v hipu se je slekla, tekla za tipi in zahtevala naj vsaj en ostane. skratka sem si izmislila vsaj za dve sliki dialogov
aja, danes sicer gremo na smučanje. hahaha.