IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Odvisno od situacije: če bi bila že nekaj časa brezposelna in drugega ne bi dobila in bi nam škripalo, potem tudi zelo daleč. Če bi bilo vse normalno, pa bi si rajši iskala službo bližje - ne da se mi vsak dan zagonit 2 uri v avtu... Bolj kot km bi mi šlo za čas - če je cesta lepo fluidna, brez hudih zastojev ali če moram potem na koncu prit še na drugo stran mesta in porabim za to še 1x toliko časa... Vem, da sodelavka pride iz Medvod v Lj. v istem času kot jaz na drugi konec Lj. Odvisno v katero smer bi morala potovat - z gužbo ali v obratni smeri, itd...
Verjetno tam 50 km bi se za fajn službo bila pripravljena vozit tudi kar tako. 110 pa samo če bi mi šlo za nohte, ker tako potem nič tamalih ne vidiš... 8 ur v službi + 3-4 ure v avtu... ostane premalo.
Zelo podobno razmišljam. Sicer pa imam zdaj
zjutraj okoli 5 - 10 min do službe z avtom in sem razvajena, sploh ker sva oba z možem na isti relaciji in praktično dveh avtov niti ne potrebujeva. Popoldan, sploh ko grem okoli 17:00 domov, pa porabim praviloma še enkrat več. Pa je po km čisto blizu, ampak v tem koncu LJ (pa verjetno še kje

) vse stoji in se po polžje premikam.
Kolegica se vozi z Rakeka in pride v istem času domov kot jaz znotraj LJ. Torej ni vse v urah, km, ampak predvsem v relaciji, cesti, smeri vožnje, kot pravi Ronja.