writing-img

RE: Ženske v avtu - true story

clock-img

23.09.2011, 14:42

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Verjetno ste bile preveč zaposlene s pogovor o tem, kake hude cunje ste si kupile, da bi opazle vse opozorilne znake. user posted image user posted image Sam men vseen ne bi dal miru, če bi mi vsi blendal, pa od Kopra do meje en lep kos poti. 

clock-img

23.09.2011, 16:57

clock-img

Anonimen

Dežurni prometni prognostnik je takoj priskočil.
To je dobro.

clock-img

24.09.2011, 10:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.09.2011, 10:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.09.2011, 11:58

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

user posted image ležim jst včeri zvečer v postelji in prčkam po mobitelu, grem malo na Rr pogledat in se začnem krohotat na ves glas, sem mojga zbudila.user posted image user posted image Še njemu pokažem in sva se obadava režala ene 10 minut skupi. Hvala za lep večer, boljš od vsake komedije na tv. user posted image

Jst.

clock-img

24.09.2011, 12:00

clock-img

BellaB

pencil-img

410

Kaj pa po mestu v Franciji se vozit s torbico z vsemi dokumenti in denarjem? user posted image

clock-img

24.09.2011, 16:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.09.2011, 18:29

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Pri tebi me nič več ne preseneti.

a ne? user posted image user posted image user posted image

Jaaaa, avto in ona - ni dobitna kombinacija. Enkrat rodi v avtu, drugič se z odprtim prtljažnikom vozijo... ma zanima naslednja avantura. Ti si avtom nevarna ženska, kuštra.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

25.09.2011, 13:00

clock-img

BellaB

pencil-img

410

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

BellaB - na strehi, si mislila? user posted image

Tocno tako... mati je pustila torbico na strehi in se je torbica z nami peljala cez celo mesto. Ljudje na plocniku so bulili v nas ko teleta, nam mahali,l kazali na streho, se smejali itd. Mi pa nc oz. "eh ti Francozi, se niso vidli Slovencev v ZXu al kaj?". Sele ko smo parkirali smo vidli kaj je bil vzrok za nenavadno vedelnje. user posted image

clock-img

25.09.2011, 13:48

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

No, saj to se je meni že tudi zgodilo... glasno sem klela na tistega za mano, da mi trobi pri rdeči luči, ko pa tak nimam kam za it, doma pa sem ugotovila, da sem se vozila z odprtim kuferanom (še vsak je lahko videl gajbo pira). Potem sem se že vozila z odprtim pokrovom za bencin, pa z odprto kripo na terencu...kaj pa vem kak mi je ratalo, sem pa sedaj pač bolj pazljiva, da se to več ne zgodi...no, po pravici povedano imam sedaj avto, ki javlja, če je kaj odprtega user posted image
Aja, pa 1x sem se zvečer vozila brez luči, kar sem opazila komaj, ko sem prišla v neosvetljeno ulico. No, tudi to se mi več ne more zgodit-hehe

clock-img

28.09.2011, 18:06

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Meni gre pa full na jetra že če ima Zara zadaj odprto okno. takoj slišim in težim, seveda. Pri pritljažniku bi verjetno tudi pogruntala. Povem naslednjič.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

28.09.2011, 18:37

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Povem naslednjič.

No, prosim user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

28.09.2011, 23:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni