IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981
Tiste, ki imate doma že male otročke....sploh drugorodke z palčki in palčicami tam do 2 let.....Se že vprašate kdaj kak bo vse skupaj funkcioniralo ko bota 2????
Mene tu in tam malo malo prešine,....sploh "potovanje" iz 4 nadstropja (brez dvigala).....
Tu in tam pomislim, kako bo, ampak si sploh ne delam kaj dost skrbi, ker vem, da bo že nekako steklo. Je pa res, da mi ne bo treba v 4. nadstropje

. Mislim, da nima smisla kaj dost razmišljat o tem, ker se sproti vse samo od sebe uredi oz. se za vsako situacijo najde rešitev

.
Glede
službe tud jaz ne rabim razmišljati kaj dost, saj delam v javni upravi in imam za NČ. Moja šefica, pa je preden je to postala bila ali na porodniški ali pa na bolniški, tako, da ne more kaj dost rečt....
Kar se pa
hrane in pijače tiče, pa tud meni zlo pašejo sokovi, voda, medtem mi kava in čaj več ne dišita. Rada jem osvežuječe jedi: sadje, zelenjava, juha, omake, pa tu meso mi diši, čeprav ga pred 1.

zelo dolgo nisem jedla, potem sem pa začela zaradi

. Drugač pa še nisem odkrila, da bi mi pasale kake čudne kombinacije, npr. kisle kumare in med

.