ojla punce ... men so dons zutrej eno od mojih
povozil
tk da mam sm še eno ... to je pa to, k žvimo ob cesti, pa gonjo sred naselja k zmešani, je vsak let kšna prometna pa jih ne izuči...da ne govorim o mrtvim mačkah, psih, lisicah ...
tk da smo za tolažbo postavli smrekco in lučke, vsaj neki lepga dons. se mi pa zdi, da me mou gripa voha. super.
FB - par punc nas je istih k tuki, par pa novih ... bl zasebno pa zato, ker je skupina skrita, se ne vidi, da obstaja sploh ... ko smo se s prvo skupinco avgustovk na fb preselile mi je blo kr neki, zdej mi je pa supre, k lhk bl na hitr kej napišeš (ker jest drgač ful napišem kot vidte
) se pa tam pogovarjamo marsikej, ne sm o otrocih in upam da bo tut z junijkami tk
da sem pa sodelujočim v vpogled me pa ne moti. itak se moraš spoprijateljit samo z mano (ker sem admistratorka yeah baby
), da te dodam, pol se me pa komot skensla, z drugimi puncami ti ni treba bit prjatlca.
sonček - kaj je že to
želja po otrocih - popolno mi je 4 ... ampak če bojo že 3, bo to super. odvisno, kk bo s prostorom oz bodočim stanovanjem (k ga morva še kupit), v najslabšem primeru pač samo 2.
mozolji - nimam. nism mela tut v prvi
, pa je bla punčka, tk da to je pomoje res bl kr neki.
voščilnice - nrdila sama, so mi ful lepe in dons napisala not verze, je 100 let trajal
jutr grejo na pošto, pa že gruntam, kašn stil bi drug let užgala
bi prlimala slikco, ampak ne znam, a ve kera kako?
prazniki - se jih veselim, ker ne podležem množičnemu potrošništvu in nažiranju (me oboje znervira). smo doma, no edin lučke gremo gledat, sm pa ke kšn obisk, uživamo. no letos bom jest mou manj, ker me čakajo 4 izpiti januarja, ampak ja - lučke, sneg in stiskanje i like