Hej, hej!
Hvala, Kale za
! Na pregledu je bilo vse okej - mi je pa rekel, da če me paranoja stisne, naj se pač pridem pokazat. Pa sem rekla, da potem bi prišla vsak teden, pa G ni nič v čudno smer komentiral.
Naslednji pregled, ki je morfologija imam 10. 2., je rekel, da jih najraje opravlja v dopolnjenem 21. tednu, ko se baje najbolje vidi.
Plašč imam tak, ki ima še nekaj lufta, sem si ga kupila tisto zimo po porodu, ker je bilo zaradi kil, ki so ostale, potrebno, tako bi znal it letos skozi. Sem ravno danes gledala in po moje je glih še za kakšne tri, štiri mesece fore. Druge cunje pa imam itak vse tunika-pajkice style že tako ali tako, tako da se z mano širijo in krčijo - odvisno od letnega časa in dogajanja.
Danes sem zvedela, da je prvič noseča moja dobra prijateljica - sem prav vesela. Sva imeli res fin orto nosečniški klepet!
Večkrat se spomnim na Pikico80, upam, da se ji je vse v redu s posteljico in otročičkom odvilo!
A je katera že uporabila Dianatal gel oziroma ga namerava tokrat? Sama resno razmišljam o tem pripomočku. Prvič sem brez, ker je stvar takrat šele ven prišla in ni bilo odzivov iz prve roke, sedaj pa slišim, berem fajn in naravne reči okoli tega.
Sladke sanje!