Katy - mislim, da ni problema, če pri vozičku ne moreš obračati športnega dela. Ta del boš itak začela uporabljati, ko bo otrok sedel (ali polsedel), opazoval okolico in bi ga tudi če bi imela možnost obračanja obrnila tako, da vidi čim več. Pomembno je, da vidiš dojenčka - se pravi, ko je še v košari, je lepo da je obrnjen k tebi (sigurno je bolj praktično), saj takoj lahko vidiš če začne jokati, bruhati,... kaj je narobe. Tako se vsaj meni zdi, po izkušnjah.
Blazinice - jaz sem imela pralne od Aventa (so res fuuulll super vpojne in dobre), pa tudi za 1x uporabo pa nisem komplicirala za firmo. Teh školk, za katere sprašuješ pa nisem uporabljala. Mogoče je zaprobat...
Črpalke - vem, da so mamice zelo zadovoljne z Aventovimi ročnimi, sedaj pa zelo reklamirajo tudi Mam... jaz sem bila z Aventovo zelo zadovoljna, tako da jo bom imela tudi tokrat. Je ne bom kupavala, mi jo kolegica posodi...
Nohtki - na začetku jih baje ne smeš rezati, ker naj bi se sami odlomili. Jaz sem kakšnega, ki je bil oster kar z zobmi odgriznila, sicer pa sem poskušala škarice za novorojenčka, ki pa so bile zelo tope (slabo rezale), + tega pa so imele odebeljene š****, tako da tistega tenkega nohtka niti nisem mogla ujeti v luknjico. V glavnem, sem kar obupala in potem strigla z mojimi (zelo ostre in konice so tudi kot igla ostri), sem pa malo bolj pazila, da ga ne bi piknila ali urezala preveč. Kasneje sem kar na ščipalec prešaltala (navaden in ne otroški sem tudi nad tem bila razočarana).
Sedaj pa še nekaj o meni - z bolečino v levi strani hrbta sem bila pri osebni zdravnici. Vzela mi je kri, povedala, da ni nobenega vnetja in jaz sem si oddahnila, da ni slučajno kakšna pljučnica.
. Je pa rekla, da je verjetno kakšna mišica nategnjena in me zato tako boli, da naj masiramo s kakšno kremo za bolečine v mišicah. V lekarni sem prosila za kaj takega, da je primerno za nosečnice, pa sem dobila Voltaren. Ko sem prišl adomov sem prebrala navodila in glej ga zlomka - piše, da nosečnice v zadnjem tromesečju ne smejo uporabljati
...
Je moj potem nesel nazaj, pa je bila užaljena, tako da je kar reklam, da nima nič za nosečnice in mu vrnila denar, pa blagajno zaprla in ga kar odslovila. Čeprav jo je prosil, če bi pogledala za kaj drugega...
Je pa bil danes v Celju in je dobil en gel iz Arnike, pa na neki strani sem našla, da arnika ne škodi nosečnicam. Drugo pa nima nič takega... to pišem v primeru, da se znajdete v podobni situaciji...