Jaz pa vam javljam, da smo imeli 3D UZ in mi sploh niti malo ni žal teh 60€. Gospa je vse lepo pogledala, razložila, potrdili smo tudi da je
, vsi smo navdušeni in zadovoljni, da je z našim fantičem vse OK. Smo se ful smejali, ker se je grdo držal, koliko sem slišala jih baje motijo tile UZ žarki, pa se je grimasil in ves čas rokice pred obraz dajal. Ima pa šobico od strani čisto isto kot starejši sin. Malo me je pa zmotilo, da naj bi za dobra 2 tedna prehiteval v rasti, ima že tudi 1800g, sem bila kar malo šokirana. Že ta datum, ki ga imamo na forumu 5.9. je pomaknjen, po zadnji menstruaciji naj bi imela rok 11.6., sedaj pa je rekla da po UZ 25.5. ... mene moj gin. ni dal na testiranje za sladkor, pa je ona rekla, da če ga imam lahko zato tako prehitevamo. Sem pa rekla, da sem se sedaj itak nehala rediti (zadnji mesec +1 kg), tako da se bom še malo bolj pazila. Poleg tega imam pa je rekla ful dolg maternični vrat
(4,5cm), tako da zna biti da bom čez rok...
V glavnem, malo sem zmedena, tako da bom kar počakala na naslednji obisk pri mojemu gin. in bova potem videla kako in kaj, tačas pa se bom pazila s prehrano... saj me drugo ne skrbi, če bi prišel potem prej ven itak ni nič narobe, če pa bo prišel na rok in toliko večji kot normalno, pa ne vem kako bo to šlo
...