Pozdrvljene so
!
Po DOOOLGEM času se malo oglašam. Razlog: porodnišnica Lj. Tu sem namreč že 3 tedne, malo na počitnicah
.
Skratka, 2t po tistem, ko mi je na samoplačniškem pregledu dr.P. nameril 1.3mm MV, sem imela še pregled pri svoji G. MV je bil dog 1,1 in takoj je sledila napotnica za porodnišnico. Bila sem sprejeta, priklenili so me na posteljo, dobila injekcije za razvoj pljučk in sedaj ležimo in čakamo. Vmes so nas malo iz tira vrgli še popadki, a se ne dam! Stanje je stabilno, po zadnji meritvi je bil MV 1,39mm, če bo tako ostalo, grem mogoče naslednji teden počivat domov. Tiste, ki vas zanima tole merjenje MV je stvar taka: lepo ga lahko izmerijo le z vaginalnim UZ. Ponavadi ga merijo le, če je za to kak razlog, npr. tiščanje navzdol, bolečine, krči. Sicer pa tega naj ne bi merili kar vsem. Kakor koli, če ga zmerijo je super, saj potem veste pri čem ste.
No in jaz takole v porodnišnici ležim, za našo bebico nimam pripravljeno čisto nič, prikrajšana sem za vse tiste najprijetnejše stvari: shopping, ponosno razkazovanje trebuščka, ampak vse bom prebolela, da se le naša sončica ne rodi prezgodaj. In če smo zdržali že teh 6t od slabe novice, bom pa še naslednjih 6!
Sicer pa naš otrok pridno in primerno raste, v 29.t je OTT 1366g. Brca pa, kot bi ji nekdo plačal za to!
K sreči sem včeraj končno dobila internet, da se lahko vsaj malo kratkočasim!
In tudi vam kaj napišem.
Evo Kale, moje izčrpno poročilo. Lepo, da si se spomnila name!
Pupe, pošiljam vam lepe pozdravčke iz porodnišnice. Kmalu se vse vidimo tukaj
in seveda ena
za vse.