Gromska - čisto možno je, da imaš prav kar se tiče Pušenjaka. Jaz imam tudi olje že doma in po razmisleku in vaših kometarih sem se vseeno odločila, da bom začela masirati. Tudi čaj bom nabavila.
če bo pomagalo HB, škodilo pa ne bo...
Školjke - baje da je škodljivo živo srebro, tako sem prebrala, ki se nahaja v velikih ribah (mečarica, morski pes, delfin,...) in školjkah. Tako se tudi jaz izogibam tej vrsti morske hrane, pazim pa da vsaj 1x tedensko jemo tuno ali pa kakšnega osliča, orado, brancina... skratka jaz osebno obožujem morsko hrano, tudi školjke. Tiste ki ne marate pa obstajajo Omega 3 tablete in s tem po želji lahko nadomestite premajhen vnos te maščobe.
Depilacija - si ne predstavljam, da bi mi z voskom pulili dlake na intimnem delu
. Moje so ful močne in če do sedaj nisem tega prakticirala tudi sedaj ne bom... me bo dragi obril, kolikor jaz ne bom dosegla. Sem pa odkrila novi način britja - na bide si dam kozmetično ogledalo, se vsedem in glej ga zlomka, tam spodaj (kamor ne vidim zaradi trebuščka že 2 meseca) se je prikazalo nekaj poraščenega... sem takoj z britvico v rokah naredila racijo
. Čakam pa že en čas, da se malček znižajo cene laserskega načina odstranjevanja dlak, seveda po nosečnosti in dojenju bi pa res tisto poskusila. Moja sestra je probala in je ful zadovoljna...
Zatekanje - vidim, da se mi je večina pridružila v klubu otečenih
. S to nadlogo imam težave že od 5. meseca, zaradi tega sem tudi na bolniški, pa vam lahko dam nekaj nasvetov... meni je uspelo, da sem sedaj manj otečena kakor v 5. mes.
Najbolj mi pomaga vakum limfe (to izvaja kozmetičarka), večina vidim da jih redno obiskujete, zato kar vprašajte. Nič ne boli, je pa to naprava, ki ritmično izvaja vakum v obroček premera cca 3-4 cm, kozmetičarka pa vam to nežno vodi žez noge od spodaj gor, tako da pospeši izločanje vode. Seveda ne sme biti močen. Poleg tega pijem koprivin čaj, ki ni škodljiv za plod, vpliva pa blagodejno na izločanje odpadnih snovi (strupov) iz telesa. Sedaj je tudi pravi čas, saj so mlade, da si jih naberete in posušite. Uporabljajo se posušeni listi. Poleg tega pa poskušajte čim bolj izločiti sol iz prehrane. Jaz sem je ful, nisem pa popolnoma (npr. včeraj smo imeli piknik, pa sem dala bedrico iz kože, ni pa bila neslana) vačasih pač ne gre.
Jaz pa komaj čakam ponedeljek ko imam pregled... se mi zdi ful daleč...