Dobro jutro.
Na brzino sem prebrala... Kokica, sončnih očal nisem videla na nobenemu, jih pa ima kolegica za hčerko, ki je stara 10 mesecev, kupila ji je te retro in so baje super! Jih bom šla probat, sem prebrala prodajna mesta in sem našla, da jih imajo v Diafitu in bom šla kar tja. Moja2 jih nujno rabita, Luka se full rad vozi v vozičku obrnjenem navzven in ga drugače ne morem zaščitit kot s tem in kakšnim klobučkom, pa na kolesu je tut fajn, če že ne tolko zaradi sonca, pa zaradi tega, da jima kaj v oko ne prileti... ti javim takoj ko sprobam!!!
trezika super za sestrico!
Glede pokanja: smo bili pri tašči, ki je bolj na vasi in so tudi pokali, pa sta moja2 fino skozi okno gledala, pa je bilo ok, se pa spomnim, da sta med novoletnimi prazniki oba jokala zaradi raket. Edino na silvestrovo sta spala kot polha.
Glede skupnega življenja: ne gre to skupaj, žal. Kakorkoli obrneš, ne gre. Žal pa je večinoma tak, da nimamo druge opcije in je potrbno zobe stisnit, ker drugam ne gre...
Jaz mam srečo s taščo, ker ju tudi ona pazi in si ne pusti s..t po glavi, moji mami pa lahko delata vse, ker si sama to dopusti. Je pa manj z njima in ko mam slab dan, znorim, ko mam dobrega, pustim, ker vidim, da ne zaleže in da ona dejansko v tem uživa.