cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

18.04.2012, 19:37

clock-img

trezika

pencil-img

3981

MČ in familija, ISKRENE ČESTITKE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2012, 21:51

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Čer!

Je kje katera? MČ? user posted image

clock-img

18.04.2012, 22:10

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Čebelca čestitke za čmrljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2012, 22:13

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Kokica jaz še nekaj migam naokoliuser posted image .Nič posebnega, bluzim.Mislim ,da bom šla še malo pred tv,ne pomnim kdaj sem gledalauser posted image .
In ti?

clock-img

19.04.2012, 07:09

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro jutro!user posted image

clock-img

19.04.2012, 08:30

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Dobro jutro. Imam krasen razgled na mavrico, čeprav ni deževalo. Je pa oblačno in na drugi strani sonček. user posted image
Kako ste kaj?

clock-img

19.04.2012, 08:51

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Mavrica! user posted image user posted image user posted image

Sem še kar....pri nas je sonček, Julija spi, ko se zbudi pa greva v mesto. 

clock-img

19.04.2012, 09:13

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro. Imam krasen razgled na mavrico, čeprav ni deževalo. Je pa oblačno in na drugi strani sonček. user posted image
Kako ste kaj?

Od zajtrka tako,da s polnim želodcem.Sedaj ,pa grem izvajat spredi kotalo zadi budalo user posted image (beri kosit travo)user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2012, 09:24

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Čebelica čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2012, 09:27

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Dobro jutro!user posted image

Včeraj sem imela kurjo kožo in solzne oči, ko sem brala sms od MČ!user posted image Kak čudno, itak veš, da bo, pa pričakuješ, ko pa se zgodi, pa me preplavi tak val čustev, da si ne morem pomagat.user posted image Iz tega razloga, ko se spomnim svojih trenutko, ko sem dobila svojega otroka prvič v naročje, bi imela še kakega!user posted image

clock-img

19.04.2012, 09:27

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!

Je kje katera? MČ? user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2012, 09:28

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kako ste kaj?

Od zajtrka tako,da s polnim želodcem.Sedaj ,pa grem izvajat spredi kotalo zadi budalo user posted image (beri kosit travo)user posted image user posted image user posted image

Ne bit preveč pridna, ker zdaj tak raste ko šus!user posted image

clock-img

19.04.2012, 09:29

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Kako ste kaj?

Tu se kaže sonček!user posted image user posted image user posted image Končnoooooooooooooooooo!!!

clock-img

19.04.2012, 09:30

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ja, pa tota akupunktura pa mora res bit zakon. če grete pol vse rodit. Ko bom imela vsega pun kufer grem jaz tud mogoče tud rodim prej user posted image

Jaz vem za 4, ki jim ni nič kaj pomagalo v smislu prej roditi! Ena 13 dni čez rok, ena 8, 2 pa 10...

clock-img

19.04.2012, 09:31

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

BENJAMIN DOBRODOŠEL!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da se je odločil, da pride na štrajk ven, že vidimo kaka mala trmica ovnovska bo to!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2012, 09:33

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

V šoping???user posted image
Jaz bi morala skočit v C&A, ker sem gledala en pajac v celem, pa me zanima kak bi jaz zgledala v tem!user posted image Tasa, mislim, da si ti to mislila, ko sva si zasnjič pisali...
Ampak čakam plačo, nam zamuja....user posted image

clock-img

19.04.2012, 09:35

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Aja, ko smo glih pri zamujanju... menstruacije nimam že od konca februarja, naredila sem 2 testa, oba HB negativna...M pa še od nikoder... ne dojim več, da bi lahko kaj okoli hormonov jamrala... kaj menite? Grem k G? Drugače sem ena srečnic, ki ima M čisto točno???

clock-img

19.04.2012, 09:37

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Aja, ko smo glih pri zamujanju... menstruacije nimam že od konca februarja, naredila sem 2 testa, oba HB negativna...M pa še od nikoder... ne dojim več, da bi lahko kaj okoli hormonov jamrala... kaj menite? Grem k G? Drugače sem ena srečnic, ki ima M čisto točno???

user posted image user posted image user posted image Jaz bi šla h G!?

clock-img

19.04.2012, 09:48

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

V šoping???user posted image
Jaz bi morala skočit v C&A, ker sem gledala en pajac v celem, pa me zanima kak bi jaz zgledala v tem!user posted image Tasa, mislim, da si ti to mislila, ko sva si zasnjič pisali...
Ampak čakam plačo, nam zamuja....user posted image

Ne, ne grem v šoping, ja v Lidl grem ja, po kruh in mleko.user posted image Pa ko jaz reče, da grem v mesto s tem ne mislim MB ampak B. user posted image Mi imamo tudi mesto. user posted image Če grem v MB pa rečem, da grem v MB! user posted image

clock-img

19.04.2012, 09:49

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz bi šla h G.

clock-img

19.04.2012, 09:55

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Toti pajaci mene tudi mikajo a se mi zdi, da bi smešno v njem zgledala. user posted image

clock-img

19.04.2012, 10:00

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

TULIPANČEK,ČE TI NE DA MIRA idi k G. sicer pride ko pride.
Jaz zaradi tega ne hodim več ,ker mi ne more pomagat.Oziroma ,če jemljem tablete za sprožitev ja ko neham menstruacije več ni.Tako,da se niti G.sam ne odloča ,da bi mi dal.Če jo mam jo mam ,če ne ,ne .Ponavadi imam vse znake samo pipa ne toči tako kot mora.Zaenkrat nimam težav ,če ,pa bo v kasnejši dobi kaj čudnega ,pa itak grem.
Menstruacija naj bi bla ,ja ,če jo imaš tako kot bi moglo bit.
Sicer,pa nič nebi blo narobe ,če bi bil mali tulipanček kriv zatouser posted image
.Pač moje želje - ignoriraj jihuser posted image

clock-img

19.04.2012, 10:08

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Toti pajaci mene tudi mikajo a se mi zdi, da bi smešno v njem zgledala. user posted image

Kokica JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ bi smešno zgledala v njem ko se bi vsi žlauhi in baloni tresli.Lepo te prosim postavo maš v nulo ,mogoče še tebe kaj moti mene ne user posted image .
Ti povem kaj bi smešno izgledalo.Včeraj je ena prodajala adidasove trenerke v službi res lepe in ,če bi si jaz kupila dve xl in jih skup zašila ,da bi blo za eno.To bi blo smešnouser posted image .

Kokica jaz razumem ljudi ,ki so kritični do svoje postave ,celo občudujem jih ,ker jaz se raje prenažiram kot bi študirala in se malo v roke vzela.Torej ,če ti je stvra všeč probaj in ,če si sama sebi všeč pol kupi.Vse ostalo je nepomembnouser posted image

clock-img

19.04.2012, 10:22

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Persida, nisem mislila zaradi postave ampak zaradi let, se mi zdi, da je to bolj za najstnice. user posted image

clock-img

19.04.2012, 10:44

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Persida, nisem mislila zaradi postave ampak zaradi let, se mi zdi, da je to bolj za najstnice. user posted image

Ja ti pa zgledaš kot stara mama al kaj? Ti si taka ko ena roža, tak da go for it. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem