cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

07.01.2012, 00:24

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Bejbe ,če bi katera želela zraven moža je seveda vljudno vabljen.Jaz tak imam vse moške rada user posted image .Samo pol prosim ,da mi bavca paziteuser posted image .Mojga bom ,pa verjetna predčasno na furo poslalauser posted image .

clock-img

07.01.2012, 09:35

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Draga moja bauca  Tomaž in Anže...

user posted image

VSE NAJBOLJŠEEEEE, bodita še naprej taka user posted image
mami, tebi pa en velik objem!

clock-img

07.01.2012, 09:35

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Bejbe ,če bi katera želela zraven moža je seveda vljudno vabljen.Jaz tak imam vse moške rada user posted image .Samo pol prosim ,da mi bavca paziteuser posted image .Mojga bom ,pa verjetna predčasno na furo poslalauser posted image .

user posted image user posted image user posted image
Jaz bom videla, kako se bo do jutri obnašal, pa pol dala zeleno luč če lahko gre cuj user posted image user posted image

clock-img

07.01.2012, 10:02

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

VSE NAJBOLJŠE, DRAGA BAVCA... user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE ZA TROJKICO, MAMI PA EN, DVA TRI...MILJON user posted image user posted image .

Persida, sam da je do vas prišlo nepoškodovano hehe, to bi res bila škoda, če bi se poškodovalo. user posted image Vas imam že od jutra v mislih... Neki takega, okol 10h je mogla bit ura, ko mi je tasa sporočila... Meni bo to za vedno ostal pomemben dan, ker si pač bila prva od marčevk in sem bila tako šokirana, da sem se napol smejala in napol jokala. user posted image Če bi vedla, da ti bom čez točno en mesec sledila... se sploh ne bi smejala. user posted image Ampak izteklo se je vse lepo in prav in po raznih borbah so otroci zdravi in rastejo... Zdravi mislim, da ni kaj hujšega narobe.

clock-img

07.01.2012, 20:30

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Čer, Drage moje! Sem prišla na brzinico, ker sem danes že tolkokrat pomislila na bavca, da je joj!!!

Draga Persida, Upam, da si danes podoživljala dan pred tremi leti, ko si dobila ta zaklad! Prvo čestitke tebi, mamica, za uspešna tri leta, da tvoja malčka veselo tekata naokrog! Bavcema pa iz srca želim predvsem zdravja, ker ljubezni in avtomobilčkov imata preveč!!!user posted image user posted image user posted image  Vse najlepše za nove tri svečke na tortici in upam, da se bomo letos več videli!

clock-img

07.01.2012, 20:34

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Pa še ena grda stvar: T.ju je v četrtek umrl ati. Ko se bodo zadeve doma malo normalizirale, se kaj več javim.

clock-img

07.01.2012, 22:07

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Tulipan, moje iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2012, 22:08

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Bavca in Persida, vas pa jutri izljubim!user posted image

clock-img

08.01.2012, 10:54

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Pa še ena grda stvar: T.ju je v četrtek umrl ati. Ko se bodo zadeve doma malo normalizirale, se kaj več javim.

Ojej, iskreno sožalje user posted image

clock-img

08.01.2012, 11:53

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Tulipan, moje sožalje. user posted image

clock-img

09.01.2012, 08:07

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro jutro!

Noč za znoret....Julija se je skoz nekaj jokala, če sem jo imela v naročju pa ne....user posted image Kak sem jo odližila spet jok.user posted image user posted image user posted image Zdajle je povsem običajna Julija. je mogoče kriva luna?user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2012, 08:43

clock-img

trezika

pencil-img

3981

iskreno sožalje

clock-img

09.01.2012, 08:44

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!

Noč za znoret....Julija se je skoz nekaj jokala, če sem jo imela v naročju pa ne....user posted image Kak sem jo odližila spet jok.user posted image user posted image user posted image Zdajle je povsem običajna Julija. je mogoče kriva luna?user posted image user posted image user posted image

čisto možno, da je bila kriva luna, ker je Maruša tudi imela neke izpade, zjutraj pa se je zbudila fajn dobre voljeuser posted image

aja, hvala za slike.... itak smo najlepši user posted image

clock-img

09.01.2012, 09:37

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Evo, avto sva prodala, tak da....user posted image Ful mi ga je žal... Upam, da bo novemu lastniku služil tako kot je nama.

Jaz sem vedno tak na avto navežem (kot na osebo), vedno mi je ful hudo, ko ga prodam.....

clock-img

09.01.2012, 12:01

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2012, 12:42

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dobro jutro!

Jaaa! user posted image
upam, da je nismo me včeraj preveč razcartale?

clock-img

09.01.2012, 12:43

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Evo, avto sva prodala, tak da....user posted image Ful mi ga je žal... Upam, da bo novemu lastniku služil tako kot je nama.

Jaz sem vedno tak na avto navežem (kot na osebo), vedno mi je ful hudo, ko ga prodam.....

In kaj boste zdaj kupila?

Eh, Kokica saj bo drugi še boljši in še lepši user posted image

clock-img

09.01.2012, 12:44

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pa dober dan.

Iz službe... wiiii.

Zdaj grem pa slike dol dat iz fotoaparata, ma so me doli na oglasni deski tak razpizdli, da bi ubijala zdaj če bi koga videla user posted image user posted image user posted image jebeni blok in vsi v njem-taglavne mislim! user posted image user posted image

clock-img

09.01.2012, 13:23

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Dobro jutro!

al smo ti jo pa me včeraj preveč razcartale user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2012, 13:24

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa dober dan.

Iz službe... wiiii.

Zdaj grem pa slike dol dat iz fotoaparata, ma so me doli na oglasni deski tak razpizdli, da bi ubijala zdaj če bi koga videla user posted image user posted image user posted image jebeni blok in vsi v njem-taglavne mislim! user posted image user posted image

kaj pa je blo?

clock-img

09.01.2012, 13:24

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

se podpišem

clock-img

09.01.2012, 13:26

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Midve sma pa danes doma. Ponoči mi je zakuhala. Sicer ni baš neka strašna vročina in nekak tak na meji se mi zdi - kot da ne ve, če bi zbolela al ne...

Upam, da nisma koga okužile včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2012, 15:36

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutro!

al smo ti jo pa me včeraj preveč razcartale user posted image user posted image user posted image user posted image

ne to ne....je pasalo tako meni kot Juliji...user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2012, 15:37

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

se podpišem

vem, samo navežeš se, vsi spomini.....

clock-img

09.01.2012, 15:37

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Midve sma pa danes doma. Ponoči mi je zakuhala. Sicer ni baš neka strašna vročina in nekak tak na meji se mi zdi - kot da ne ve, če bi zbolela al ne...

Upam, da nisma koga okužile včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem