writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

25.01.2012, 21:41

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Ni šlo user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2012, 21:42

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Juhuuuu!!! zdaj pa je šlo user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2012, 21:43

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Aja, glede torka še: meni paše - kaka ura pa? Meni je načeloma vseeno, samo ne bi nekak ful pozno, ker nisem v formi...

clock-img

25.01.2012, 21:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Juhuuuu!!! zdaj pa je šlo user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Samo boš morala še "delati", da boš na prvem mestu pristala!user posted image No, ko boš na porodnišški....

clock-img

25.01.2012, 21:48

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image user posted image Samo boš morala še "delati", da boš na prvem mestu pristala!user posted image No, ko boš na porodnišški....

saj računam na to user posted image user posted image user posted image user posted image zaenkrat sem kar zadovoljna z rezultatom glede na moj razpoložljivi čas user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2012, 22:40

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Nič, grem spat.

Nočko vsem....

clock-img

26.01.2012, 07:35

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro jutro!

clock-img

26.01.2012, 08:38

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dobro jutro! user posted image

clock-img

26.01.2012, 08:47

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Dobro jutro!user posted image

Vidim, da se vse grebete za prestol!user posted image user posted image user posted image Pa jaz že fulllllllllllll dolgo nisem bila prva!!!user posted image

Torek: meni paše!

clock-img

26.01.2012, 08:48

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Vidim, da se vse grebete za prestol!user posted image user posted image user posted image Pa jaz že fulllllllllllll dolgo nisem bila prva!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image URA?

clock-img

26.01.2012, 09:11

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

user posted image user posted image user posted image URA?

Meni je načeloma vseeno katera ura, samo tak najkasneje do 19.30 moram bit doma. Kam smo prišli!user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2012, 09:18

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Včeraj sem zvedela čiudovito novico, ki se me še danes drži, da mi gre skoz na smeh - T.jev najboljši prijatelj in njegova partnerka sta skupaj že 11 let. Sta edina v družbi, ki še nimata otrok. In včeraj nama zaupata, da septembra pričakujeta!user posted image Pričakujeta dvojčka!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2012, 09:28

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Včeraj sva bili z Lio na plesnih. Naslednjo uro za njeno vadbo imajo plesne vaje skupina 4+. So same deklice in vse imajo oblečene tiste baletne tile. In to je moji Lii tak fascinantno, da zdaj samo še o baletu govori. Včeraj, ko so se preoblačile v garderobi, je stala kot vkopana in jih gledala. Pa sem ji rekla, če želi, da jih lahko malo gledava, ko plešejo. Jaaaaaaaaaa. No in potem jo je učiteljica povabila, da naj pleše z njimi. V sekundi je bila spet slečena in preobuta, rekla: mami, ti kr idi na kavico, v tej skupini ni mamic zraven.user posted image Sem res šla na kavico, ker poznam 2 mamici od teh starejših. Pridem gor čez3/4 ure, je plesala kot nora, bila cela mokra. Je učiteljica takoj rekla, naj jo kar na to skupino vozim, če bo želela. In seveda je bila Lia totalno navdušena.user posted image Doma je po dveh urah treninga pojedla 3 toaste s tuninim namazom!user posted image user posted image user posted image
Danes pa greva kupit baletno oblekico, ker je včeraj zgledala ko revšče med onimi kiči-miči pupikamiuser posted image ... tak da mislim, da sem rešila tudi vprašanje pusta.user posted image

clock-img

26.01.2012, 09:44

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Včeraj sva bili z Lio na plesnih. Naslednjo uro za njeno vadbo imajo plesne vaje skupina 4+. So same deklice in vse imajo oblečene tiste baletne tile. In to je moji Lii tak fascinantno, da zdaj samo še o baletu govori. Včeraj, ko so se preoblačile v garderobi, je stala kot vkopana in jih gledala. Pa sem ji rekla, če želi, da jih lahko malo gledava, ko plešejo. Jaaaaaaaaaa. No in potem jo je učiteljica povabila, da naj pleše z njimi. V sekundi je bila spet slečena in preobuta, rekla: mami, ti kr idi na kavico, v tej skupini ni mamic zraven.user posted image Sem res šla na kavico, ker poznam 2 mamici od teh starejših. Pridem gor čez3/4 ure, je plesala kot nora, bila cela mokra. Je učiteljica takoj rekla, naj jo kar na to skupino vozim, če bo želela. In seveda je bila Lia totalno navdušena.user posted image Doma je po dveh urah treninga pojedla 3 toaste s tuninim namazom!user posted image user posted image user posted image
Danes pa greva kupit baletno oblekico, ker je včeraj zgledala ko revšče med onimi kiči-miči pupikamiuser posted image ... tak da mislim, da sem rešila tudi vprašanje pusta.user posted image

user posted image user posted image user posted image Lepo, kot v pravljici!!! Naj se ji želje uresničijo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2012, 09:44

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Včeraj sem zvedela čiudovito novico, ki se me še danes drži, da mi gre skoz na smeh - T.jev najboljši prijatelj in njegova partnerka sta skupaj že 11 let. Sta edina v družbi, ki še nimata otrok. In včeraj nama zaupata, da septembra pričakujeta!user posted image Pričakujeta dvojčka!user posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuu! Bravo!!! Pa po naravni poti?

clock-img

26.01.2012, 09:47

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Uuuuu! Bravo!!! Pa po naravni poti?

Jaaaaaaaa!!! Zdaj samo držimo pestke, da bo vse ok, je šele v 8. tednu... In oba sta v "isti posteljici", torej enojajčna, kar je mislim, da bolj riskantno. Persida bi verjetno več vedela povedat o tem.

clock-img

26.01.2012, 09:51

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

To me rajca, da bi šli v nedeljo:
http://www.gradovikraljamatjaza.com/ Sem bila že 2x, ker imam sorodnike s koroške, pa mi je bilo veno fajn. Zdaj bi pa še otroka peljala, pa upam, da bo T. malo prej končal z delom v nedeljo, da bi lahko šli.

clock-img

26.01.2012, 18:19

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ooo, čestitke!
in to kar dvona doza! Sta bila pridnauser posted image

clock-img

26.01.2012, 18:21

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

OOOO, super. Bravo Lia! Sicer pa je ona itak bila predobra za tisto tamalo skupino. Moje mnenje.

clock-img

26.01.2012, 18:24

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pa dober dan.

Lija me frizira, jaz pa berem RR. Komu lepše :)
Jutri imave z Lijo sistematskega za 3.leta ob 9.00 tak da bo jutri šefica doma, jaz pa sem tak prosta user posted image

clock-img

26.01.2012, 18:26

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa dober dan.

Jutri imave z Lijo sistematskega za 3.leta ob 9.00 tak da bo jutri šefica doma, jaz pa sem tak prosta user posted image

fajn zrihtajta

clock-img

26.01.2012, 18:50

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Pa dober dan.

Kolko jaz vem smo se mi prvi rodiliuser posted image user posted image user posted image Vidve to kar po levi ,svaštauser posted image

clock-img

26.01.2012, 18:54

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pa dober dan.

Kolko jaz vem smo se mi prvi rodiliuser posted image user posted image user posted image Vidve to kar po levi ,svaštauser posted image

Pr vam pošta zamuja user posted image

Ja, ne vem zakaj imama stalno pre hitro. Tud ko sma imele tiste prglede ko je bila dojenčica, je stalno imela prej.

upam da bo šla še kaj kakat danes, ker drugače ne vem kak da boma nesle pokazat :))

clock-img

26.01.2012, 19:13

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Pa dober dan.

Ja, ne vem zakaj imama stalno pre hitro. Tud ko sma imele tiste prglede ko je bila dojenčica, je stalno imela prej.

upam da bo šla še kaj kakat danes, ker drugače ne vem kak da boma nesle pokazat :))

Naravni talent ,sprijazni se user posted image

clock-img

26.01.2012, 20:13

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pa dober dan.

Naravni talent ,sprijazni se user posted image

lalalalalala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem