najprej en velik

upam, da si ok, oz., da boš kmalu...
meni je moja G rekla, da naj tablete pustim takrat ko hočem zanosit, pa da ni treba nič čakat, če pa u 1letu ne bo nič, pa naj do nje pridem, da pogledamo kako in kaj (sm mela takrat tudi UZ in je rekla, da je z mano vse v najlepšem redu in, da ne pričakuje zapletov)...sicer js sm s tabletami nehala sredi junija, do zdej ni še nič, razn 2lažnih pozitivnih (beri: tanke tanke navpične črtice na CB, ki jim zaradi tega ne zaupam več). Sicer si merim bt, tko da ti lahko povem, da po bt ovuliram normalno,

so tudi točne na 30dni, tko da...nevem...se mi pa zdi, da prva 2mesca ni blo O, ker nism nič čutla, so ble pa tudi

čisto tašne kot med tabletami, zdej 3mesce pa je blo po bt vse ok...sm pa prej tablete jemala 8let nepekinjeno, tko da kolkor sm okoli brala in spraševala zdravnike zna bit, da je moja sluznica še vedno boga...upam, da si ti ena tistih, pri katerih takoj naslednji mesec deluje vse kot da tablet ni nikoli blo, čene pa

smo me tle, da te poslušamo in potolažimo.
mam pa js eno strateško vprašanje...sm se namreč odločla, da bi poskusla zanosit "po nesreči" (tko za rečt po nesreči, glede na to, da si to še vedno želim

)...samo je tko: ne da se mi več o tem študirat in štet dni in to, bi rajši, da je vse skupi neobremenjeno, kot da ne delamo na

in, da me

presenetijo, kot pa tko kot je blo ta mesec...nevem, če razumete kaj hočem povedat...bi rada tko za rečt nardila pavzo v misiji

in pol bla pozitivno presenečena, kot pa nevemtišekolko časa čakala in gledala in štela in mirla in znaki in...na koncu živčni zlom...mogoče se čuje kr neki (in vrjamem, da je to tudi skoraj nemogoče izpeljat) ampak js bi probala...ma kšna kšn predlog kako bi se tega lotla, kako bi lahko izpeljala? js sm namreč brez idej trenutno...
ben grem nazaj pomagat delat klobase. tej deci se delajo, da nobenega ne rabijo, ma če me ni sprašujejo zakaj me ni in kje sm
lepo se mejte pupe, se pišemo jutri