IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun
DObro jutro
bobika??? Čakam
jst tudi še... sem prav prpo stisnala, si ne upam delat testa, da ne bom spet razočarana..bom raje še kak dan, dva počakala..
A bova jutri zjutraj skupaj lulali? Če seveda slučajno moja po 4 dneh zamude ne pride, ampak še vedno nič ne kaže na to...
littlesun - mislim, da bi se morala s tvojim malo vsest in pogovorit kako in kaj, ker tako obnašanje lahko pošteno zamaja vajin odnos, sploh pa je nezrelo od njega, da se tako obnaša. Jst bi totalno poizdila, no, sej moj je tudi podobno zganjal, še sedaj kdaj kaj takega naredi, ampak če ni prepogosto, mu niti ne najedam, zadnji mesec pa se je to zgodilo 4x in mi je dobesedno snelo varovalke. Moj sicer dela nekje do 16. ali 17. ure, ampak ko je ura 6 zvečer in ga še ni (sploh, če je petek), si lahko kar mislim, da je še nekam s sodelavci na pivo zavil (ok, nič ne rečem, če gre na pivo ali 2), ampak da je pa 10 zvečer in ga ni, pa se niti na telefon noče javit, pa tudi ni prav...Sva ravno prejšnji teden imela en tak "pogovor", pa sedaj upam, da se bo malo umiril. Pa še moj je v takem timu, kjer so sami moški, večino je samskih (pa vsi stari 30+) ter nimajo nobenih družinskih obveznosti, zato si lahko tako sračkanje privoščijo, ampak moj si ga pač ne more, vsaj v takem obsegu ne. Ja, sem pošteno popenila zadnjič in mu postavila ultimat.
Upam, da bosta našla rešitev iz tega in se lepo pogovorila, ter da se bo unesel.
Pa vidim, da ste se pogovarjali o
živalih - mi živimo v manjšem stanovanju v bloku in tudi zaradi vseh obveznosti si ne moremo privoščit, sicer moj mož ni nek hud ljubitelj živali, sem pa zato jaz bolj. Sicer pa je pri mojih starših 12 let stara kužika - mešanka z jazbečarjem in ko pridemo na obisk, se malo z njo pocrkljamo, čeprav je gospa že v častitljivh pasjih letih in večino dneva preleži, ji pa še vedno paše, da naš mulček okrog nje nori in ji meče igrače.
lp, anonimna