Nisi edina, ki boš ostala brez službe konec meseca, no meni se je že enkrat prej to zgodilo, da mi niso podaljšali..ampak sem se hitro pobrala, ker sem šla v drugo službo. Tokrat pa je drugače, ker želim sama končati. Služba, ki jo/sem jo opravljala me je fizično dotolkla, trenutno sem na bolniški, že skoraj en mesec, zaradi bolečin v križu in vratu. Ampak iščem dalje, ne bom obupala, pa bomo tudi živeli samo z eno plačo, ampak intenzivno iščem drugje - ampak tokrat manj fizično obremenjujočo službo.
Pri vas je drugače, ko živite v najemniškem stanovanju in to so hudi stroški, mi smo pred časom tudi tako živeli in smo morali skozi mesec z 200 eur ali manj, ampak so nam drugi pomagali - kak dedek, babica. Živiš pač skromno. Za otroka ti lahko tudi kdo kaj podari, je pa res, da si mi nismo mogli privoščiti nič, ampak se naučiš živeti s tem, ker ti druga ne preostane.
Če boš kdaj za otroka potrebovala kakšna oblačila mi piši na zs, pa bom tu okrog kakšno kolegico povprašala, če ima kaj za oddati. Glede službe pa ne obupat, išči, pojdi na borzo h kakšni svetovalki, prijavi se na raznih straneh za zaposlitev, imaš stran mojedelo.si, stran zavoda..povprašaj okrog, če koga rabijo.
Jaz tudi nisem dobila službe v svoji izobrazbi in sem šla delat precej pod njo (z diplomo za čistilko), ampak je bila vsaj služba. Če boš dobila nadomestilo izkoristi ta čas za iskanje nove službe. Če kaj ustvarjaš to pokaži na fb, povej prijateljicam, pokaži jim..bodo že povedale naprej...lahko tudi mene dodaš na fb<piši na zs