writing-img

RE: Mariborčanke 22.del

clock-img

07.12.2011, 20:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7
Ja ima dopust, ampak sva se pogovarjala da bo doma sedaj pač do 24.12. Nič jasne te kadrovske zadeve user posted image

ja če še ima ta neizkoriščen dopust, je res najbolje da je doma ta čas

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

07.12.2011, 20:35

clock-img

katy83

pencil-img

6488

eh, kak pa mi danes računalnik šteka...skrajni čas, da ga dam spucatuser posted image
grem...lahko nočuser posted image

clock-img

07.12.2011, 20:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

eh..jaz pa malo tu, malo pri seminarski, malo pri vprašanjih za izpit, malo pri M v sobi, ki BDW knjige meče na tla in noče spat...

BDW....sem zdaj vidla da mi je 10 ocenil prvi predmet......user posted image ....končna ocena, pa sploh nisem pričakovalauser posted image ....jupiiiiiiiii

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

07.12.2011, 21:02

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Karmen žal, če ima pogodbo za določen čas, mu ni nihče dolžen 1 mesec prej povedati, da mu je ne bodo podaljšali. user posted image ko pogodba poteče, pač poteče. kako dolgo pa je bil zaposlen tam in kolikokrat so mu že podaljšali? ker, če podaljšajo 2x za 1 leto, je potem avtomatsko zaposlen za nedoločen čas že.

Nič mu še niso podaljšali, letos bi mu prvič. Pa še pogovarjali so se en teden nazaj, pa obljubljali da bodo podaljšali, da sploh ni debate, danes pa ta šok. Sedaj komaj jaz začenjam razmišljat kaj to pomeni; neprespane noči, skrbi, hipoteko imava na stanovanju, še en kredit,..., ma ni da ni no. Da se res sprašujem kaj se še lahko zgodi, ker to pa ni več normalno noooo user posted image user posted image user posted image Kar na jok mi gre res no user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2011, 21:09

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Karmen žal, če ima pogodbo za določen čas, mu ni nihče dolžen 1 mesec prej povedati, da mu je ne bodo podaljšali. user posted image ko pogodba poteče, pač poteče. kako dolgo pa je bil zaposlen tam in kolikokrat so mu že podaljšali? ker, če podaljšajo 2x za 1 leto, je potem avtomatsko zaposlen za nedoločen čas že.

Nič mu še niso podaljšali, letos bi mu prvič. Pa še pogovarjali so se en teden nazaj, pa obljubljali da bodo podaljšali, da sploh ni debate, danes pa ta šok. Sedaj komaj jaz začenjam razmišljat kaj to pomeni; neprespane noči, skrbi, hipoteko imava na stanovanju, še en kredit,..., ma ni da ni no. Da se res sprašujem kaj se še lahko zgodi, ker to pa ni več normalno noooo user posted image user posted image user posted image Kar na jok mi gre res no user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ..samo ne se vdat..glej, ker se bo slejkoprej vse uredilouser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2011, 21:12

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

eh, kak pa mi danes računalnik šteka...skrajni čas, da ga dam spucatuser posted image
grem...lahko nočuser posted image

lahko noč in vso srečo jutri user posted image

clock-img

07.12.2011, 21:20

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image user posted image ..samo ne se vdat..glej, ker se bo slejkoprej vse uredilouser posted image user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za dežjem vedno posije sonce...

clock-img

07.12.2011, 21:20

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Saj verjamem da ti gre na jok, komu pa nebi šlo...vse bo ok, boš videla user posted image

clock-img

07.12.2011, 22:38

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

Se samo pofočkam in letim spat ker noč bo expresno minla. Sam ne me vprašat kak bom dopoldan funkcionirala. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

07.12.2011, 22:39

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Vam lahko nekaj povem? Moj je ostal brez službe...24.12. je njegov zadnji delovni dan user posted image  user posted image  user posted image In se je porušil svet... no vsaj prazniki so šli po gobe....

Ojjojoj. user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

08.12.2011, 08:25

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jutro,

user posted image ...Jan v vrtcu, možek v službi...klasika.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

08.12.2011, 08:27

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Danes je  en tak lep sončen dan...najin sonček praznuje 4. rojstni dan...

Jan:

user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

08.12.2011, 08:46

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Jan: vse najboljše veliki fant!  user posted image   user posted image   user posted image

~~~

Čestitam tudi mamici, ki je že 4 leta še ekstra pridna. user posted image

< Sporočilo je popravil majakla -- 8.12.2011 8:49:31 >

clock-img

08.12.2011, 08:47

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Vam lahko nekaj povem? Moj je ostal brez službe...24.12. je njegov zadnji delovni dan user posted image  user posted image  user posted image In se je porušil svet... no vsaj prazniki so šli po gobe....

Ojjojoj. user posted image user posted image user posted image

Ah ne  user posted image .
Karmen: user posted image

clock-img

08.12.2011, 08:48

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Katyyyyyyyy . . .    s tabo smo user posted image .

clock-img

08.12.2011, 08:50

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Aja, pa DOBRO JUTRO. user posted image

clock-img

08.12.2011, 09:05

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Dobro jutro.

Vse najboljše Jan user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2011, 09:38

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Čestitam še tu user posted image  user posted image  user posted image

Bravo Katy, naša ga. prof. user posted image  user posted image  user posted image

(sori, ampak moramo vsem povedat)

clock-img

08.12.2011, 09:38

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Aja, mi smo spet na vročini, je že zvečer dobila, pa zdaj ima tudi nekaj malega še. user posted image user posted image user posted image

saj tamala se sicer boljše počuti, ampak odkrito vam povem, da je meni morala že čisto padla no.

clock-img

08.12.2011, 09:41

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čestitam še tu user posted image  user posted image  user posted image

Bravo Katy, naša ga. prof. user posted image  user posted image  user posted image

(sori, ampak moramo vsem povedat)

Čestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2011, 09:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

katy čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2011, 09:47

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Aja, mi smo spet na vročini, je že zvečer dobila, pa zdaj ima tudi nekaj malega še. user posted image user posted image user posted image

saj tamala se sicer boljše počuti, ampak odkrito vam povem, da je meni morala že čisto padla no.

ojej...bogica malauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2011, 09:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

midva vsak na svojem računalniku visima....

jaz se zraven še malo učim.....

maličke v šoli, vrtcu..

popoldne pa grem na ultrazvok....potem pa nazaj na toplo domov..mi nekak ni za nič danesuser posted image

clock-img

08.12.2011, 10:09

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

Katy čestitam za uspešno opravljeno diplomo user posted image user posted image user posted image .

Jan vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image .

clock-img

08.12.2011, 12:05

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Katy čestitam za uspešno opravljeno diplomo user posted image user posted image user posted image .

Jan vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image .

Podpis pod oboje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem