writing-img

RE: Hiperaktivnost

clock-img

10.11.2011, 10:40

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Svoje otroke mečeš ob tla?! user posted image

clock-img

10.11.2011, 10:40

clock-img

urška

pencil-img

3136

Madela, lepo napisano. Točno iz teh razlogov sem jaz začela hodit okoli psihologov. Da bi mi končno (po desetinah prebranih knjig, internetnih strani in pregledanih oddaj o vzgoji) lahko povedal, kaj za vraga pa jaz delam tako narobe, da ga nikakor ne morem "spravit v red." Še ko mi je psihijatrinja rekla: gospa, po vseh testih, po vsem kar vemo o vašem sinu, vam moram povedat, da ima adhd. pa sem ji rekla: ne, priznam da ima AD (attention defficit-motnje pozornosti), za HD (hiperactivity disorder) pa ne. potem mi je z obširno razlago pojasnila od kje diagnoza. in potem se ti nekako podre svet. predvsem zato, ker uvidiš da si toliko let teroriziral otroka za prazen k...c. da bi z drugimi pristopi bilo drugače in lažje za vse. ko uvidiš da za diagnozo nisi kriv, ampak da bi pa otroka "pozdravil" pa tudi ne moreš nič narest. in s tem živet, plus vsemi njegovimi fintami....no, ni ravno potica.

clock-img

10.11.2011, 10:42

clock-img

urška

pencil-img

3136

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

bi jih morala, ker pa jih ni, ima zdej to kar imauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2011, 10:48

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: urška

bi jih morala, ker pa jih ni, ima zdej to kar imauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ne ne ... kot cigani jih mečem v neurejene družinske razmere ... bi rekli nekateri user posted image

clock-img

10.11.2011, 10:49

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Kot Cigani?

ADHD je naporen otrok. "Izgubi" ga nekje. Boste že drugega naredili. user posted image

clock-img

10.11.2011, 10:53

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Nejcko, še to te vprašam, potem dam mir...mogoče si že napisala, ali kerensa...Kako dvomljivci reagirajo, ko jim poveš, da pa imaš (dva) tri otroke in da je samo en "nevzgojen"? In na isto vprašanje , če mi prosim odgovori  še ti liliana? Ne se kregat.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

10.11.2011, 10:59

clock-img

urška

pencil-img

3136

Kot Cigani?

ADHD je naporen otrok. "Izgubi" ga nekje. Boste že drugega naredili. user posted image

jaz sem to razmišljala, ampak potem ko je diagnozo dobil je bil že toliko velik, da
a) če ga zgubim v domačem mestu bi znal prit domov
b)če ga kje drugje pustim bi pa povedal kje je doma in bi imela še policijo na grbi

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2011, 10:59

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Nejcko, še to te vprašam, potem dam mir...mogoče si že napisala, ali kerensa...Kako dvomljivci reagirajo, ko jim poveš, da pa imaš (dva) tri otroke in da je samo en "nevzgojen"? In na isto vprašanje , če mi prosim odgovori  še ti liliana? Ne se kregat.

Preberi si......user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:00

clock-img

urška

pencil-img

3136

to tudi mene zanima. sama imam enega in adhd je izgovor zakaj jih nimam večuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:01

clock-img

urška

pencil-img

3136

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

na kateri strani?user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:01

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Saj je že milijonarka odgovorila na to vprašanje, ko sem izpostavila to isto vprašanje. Ti posredujem njen odgovor - morda bi bilo dobro vprašati Cigane user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:02

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Kot Cigani?

jaz sem to razmišljala, ampak potem ko je diagnozo dobil je bil že toliko velik, da
a) če ga zgubim v domačem mestu bi znal prit domov
b)če ga kje drugje pustim bi pa povedal kje je doma in bi imela še policijo na grbi

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostane ti še prodaja na črnem trgu.

ADHD lahko zamolčiš, saj ni vidna na prvi pogled. user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:04

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Kot Cigani?

sem zamudila priložnost - mul že zelo dolgo pozna svoje ime in priimek in naslov in vse telefonske številke user posted image

Sva mu enkrat obljubila, da ga bova v Španiji "pozabila", če ne bo priden, pa se naju je držal kot klop user posted image Nikak da se ga rešimo user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:04

clock-img

urška

pencil-img

3136

maš prav. ebay.....pa ne nemški. mogoče nepalski? tam jim bo težko dopovedal kaj. emško zna dokaj dobro govorit. na mojo žalostuser posted image

clock-img

10.11.2011, 11:07

clock-img

urška

pencil-img

3136

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
Nikak da se ga rešimo user posted image

jaz tudi ne. in jaz, kokoš, ga grem še načrtno učit telefonske na pamet!user posted image user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:08

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Kar na official USA agencije se obrni. Vsi so podkupljivi in Američani kupijo vse, kar jim ponudiš, samo, da je ali cena ugodna ali pa jih prepričaš, da bodo imeli od tega korist. user posted image

Mogoče je celo bolje, da poskusiš v Kanadi. Tam je otroški dodatek za otroke s PP 3x višji od običajnega - novi starši bodo veseli novega družinskega dohodka, pa še v "Extreme Home makeover" bodo imeli več možnosti. user posted image

P.S. A mi je treba ponavljati za Frodo in pisati "sarcastic mode on/off"? user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:09

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

No, zdaj pa čisto resno. Največkrat zamenjajo temo user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:10

clock-img

urška

pencil-img

3136

va kanadi mam žlahto. ni varno, jih lahko slej ko prej najde.....

sarcastic mode on
sarcastic mode off

(obkroži po želji)user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:11

clock-img

urška

pencil-img

3136

Kar na official USA agencije se obrni. Vsi so podkupljivi in Američani kupijo vse, kar jim ponudiš, samo, da je ali cena ugodna ali pa jih prepričaš, da bodo imeli od tega korist. user posted image

potem ne rabim najt ravno milijonarke oz. milijonarja?

clock-img

10.11.2011, 11:13

clock-img

urška

pencil-img

3136

ampak ti v očeh opazovalcev lepše izpadeš kot jaz. imaš tri otroke in samo enega nevzgojenega. jaz imam samo enega, pa še tega se mi ne da vzgajatuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:14

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Nikak da se ga rešimo user posted image

jaz tudi ne. in jaz, kokoš, ga grem še načrtno učit telefonske na pamet!user posted image user posted image

No, nam se s tem ni bilo treba truditi, se jih je kar sam naučil, ne vem niti kdaj ne kako. Prva telefonska, ki jo je znal na pamet, je bila pa od dedija (njegov največji zaveznik). Mulc frdamani user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:15

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

potem ne rabim najt ravno milijonarke oz. milijonarja?

Milijonarke oz. milijonarja za kupca?

Sploh ne. Cene se začnejo že pri nekaj tisoč USD.

Klasika pa še vedno velja - če imaš modrookega blondinca, si zmagala. Jaz ga imam. user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:15

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

joj, ne bom šla brskat.....hvala, vseeno.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

10.11.2011, 11:16

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

ampak ti v očeh opazovalcev lepše izpadeš kot jaz. imaš tri otroke in samo enega nevzgojenega. jaz imam samo enega, pa še tega se mi ne da vzgajatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako že gre ... Bog je pravičen ... Zmaga je na strani pogumnih ... lahko pa samo: Neumen kmet ima debel krompir user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:20

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Neumen kmet ima debel krompir user posted image

Nevzgojen mulc pa odločbo. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem