joj revčki... to mora biti pa res hud
ja, njim in vzg...
Tudi mi smo nesli še ene škornje v vrtec, samo sem opazila, da so v Lejlini skupini edini... Zato pa pravim, da je včasih treba malo širše pogledat, ne samo v smislu: "ah, saj zdaj je še toplo, itak ga z avtom pripeljem, jaz svojih otrok ne zavijam v vato in so še zdaj v poletnih supergicah in tenkih puloverčkih, mi smo dolgo v poletnih oblekah, itd..." Ker včasih je to precej nepraktično, ne samo zanje.
Če imajo v vrtcu več za oblečt, lahko še vedno ne oblečejo vsega - če nimajo dovolj in predvsem, če ni nepremočljivo, pa nimajo kaj naredit - lahko samo milo prosijo na vsakem rod. sest. če lahko to lepo prosim upoštevamo (do zdaj so res še vsakič to prosile...) Če so rokavice tam, še ni treba, da jih dajo gor, če jih pozimi ni, pa ven ne morejo... Zato manj je več tu ne drži glih... Vem, da se mojima skisa, če sta non stop notri (itak sta dovolj bolani, pa že takrat ne moreta ven) in vsi grejo radi ven... Pa je res škoda, če se vzg. da it ven, pa potem zaradi take bedarije ne morejo it...