writing-img

RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI

clock-img

15.11.2011, 10:46

clock-img

metuljček_cekinček

pencil-img

117

IZVIRNO SPOROČILO: ne111

A se šteje tisti dan k je punkcija kot prvi ali naslednji?

Dan punkcije je prvi dan.
Držim pesti, da celice lepo oplodijo in razvijajo.
Šičko, tebi naj pa kar še tako lepo naprej rastejo. user posted image
user posted image user posted image

clock-img

15.11.2011, 10:57

clock-img

ne111

pencil-img

236

Joj metuljček, hvala ti!! Me je zelo zelo strah jutrišnjega dne. Pa potem na dan transferja, ker sem bila prisotna ko so dvema puncama povedali da ne bo transferja. Tok mi je šlo na jok k sem ju videla

clock-img

15.11.2011, 19:19

clock-img

Linda25

pencil-img

638

ne111 držim pesti zate. Vse bo ok. Misli pozitivno. A ni več možno, da pokličemo in preverimo, kako se razvijajo naši sončki?

clock-img

15.11.2011, 20:27

clock-img

krisv

pencil-img

246

Poročilo z mojega 1. posveta: Katastrofa z veliko začetnico. Ponovno se mi je razrasel endometriom, celo sam dr.Reš ni mogel verjeti, kako hitro se mi je po operaciji ponovila ta user posted image endometrioza. Ponovna operacija pa absolutno odpade. Potem še pa pregleda izliv mojega user posted image in komentar: Pa kak sta se glih vidva skup našla? V glavnem zelo slabo, ampak naju je pomiril, da dokler je pri njemu vsaj en migajoči plavalček, smo brez skrbi. Vsaj kar se njega tiče... Pri meni pa kr ni vedel kaj naj naredi. Nakoncu se je odločil, da mi da za dva meseca neprekinjeno Stediril M, in upajmo, da se bo endometriom zmanjšal.
Tako da, še preden smo začeli, smo že končali... user posted image

clock-img

15.11.2011, 20:29

clock-img

krisv

pencil-img

246

ne111 Čim manj bolečo ponkcijo in čim več kvalitetnih celic. Misli pozitivno. 

clock-img

15.11.2011, 21:17

clock-img

metuljček_cekinček

pencil-img

117

user posted image krisv, kaj pa, če vprašaš za "naravni" postopek. Tj, da te ne stimulirajo dodatno s hormoni (dodatno razraščanje endometrioze), ampak sledijo naravnemu ciklu in vzamejo jajčece, ki se ti normalno razvije. Je težko in šteje za postopek, dobiš pa v najboljšem primeru 1 celico...
Sem tudi sama v tem čolnu...

clock-img

16.11.2011, 09:44

clock-img

šičko

pencil-img

106

metuljček_cekinček hvala ti za navijanja..... zrastli smo na 18 (celic je 7-8 + kar je še manjših) tako da danes ob 21.00 pade stopka, v petek 18. 11. 2011 pa sledi punkcija.

ne111 držim pesti da je bila, ker si verjetno že mimo, punkcija čim manj boleča.

Se oglasim kaj čez vikend ko bomo že mimo "ta hujšega" user posted image

clock-img

16.11.2011, 10:17

clock-img

metuljček_cekinček

pencil-img

117

Evo, končno sem izvedela: po zamrznjenčka grem lahko drugo leto. user posted image
Joj, če v LJ ne bi vse trajal sto let in bi bili med sabo malo usklajeni (ne da ti en govori to, drugi spet drugo), ali če bi si vsaj dr. zapomnil, kaj ti je nazadnje rekel... No, ja... Je kar je, glejmo naprej.
Mogoče pa do takrat rata po naravni poti. user posted image Glede nato, da imam še vedno (od mild postopka v avgustu) pospešeno produkcijo jajc... user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2011, 10:18

clock-img

metuljček_cekinček

pencil-img

117

šičko user posted image user posted image user posted image
ne111 user posted image user posted image user posted image koliko celic si pridelala?

clock-img

16.11.2011, 10:57

clock-img

pink angel

pencil-img

103

Glede povračila za krvne teste pri Rešu:

Meni na računu piše: Izračunani znesek za plačilo v nobenem primeru ne bremeni zzzs ali katerekoli druge zavarovalnice!

Nič ne bo s povračilom user posted image

clock-img

16.11.2011, 11:33

clock-img

*zabica*

pencil-img

380

IZVIRNO SPOROČILO: metuljček_cekinček

Evo, končno sem izvedela: po zamrznjenčka grem lahko drugo leto. user posted image
Joj, če v LJ ne bi vse trajal sto let in bi bili med sabo malo usklajeni (ne da ti en govori to, drugi spet drugo), ali če bi si vsaj dr. zapomnil, kaj ti je nazadnje rekel... No, ja... Je kar je, glejmo naprej.
Mogoče pa do takrat rata po naravni poti. user posted image Glede nato, da imam še vedno (od mild postopka v avgustu) pospešeno produkcijo jajc... user posted image user posted image user posted image

Dve moji kolegici, zannki, sta zanosili po neuspešnem IVF-ju...Meni je dr. na punkciji povedala, da zelo veliko punc zanosi po neuspelem IVF-ju (tudi tiste, ki sicer nimajo svojih ovulacij) , saj so jajčniki še vedno stimulirani in telo polno hormonov...Držim pesti, da rata naravno user posted image
Šičko: super, da si bila pridna kokoška in čim manj bolečo punkcijo ti želim (BTW: mene sploh ni bolelo, še najbolj boleča je bila inekcija ketonala v tazadnjo, punkcije sploh nisem čutila)

clock-img

16.11.2011, 14:26

clock-img

šičko

pencil-img

106

*zabica* ja kar lepo število jajčk sem uspela pridelati. Upam, da jih bo čim več super dobrih.
Hvala ti za pomirjajoče besede glede punkcije, čeprav moram reči da sem kar mirna, vse jemljem z veliko žlico pozitive in tako tudi bo.

clock-img

16.11.2011, 15:04

clock-img

ne111

pencil-img

236

Ojla punce, evo me preživela !!!

tkole bom rekla me je bolelo zelo, ker je bio ogromno foliklov. Na levi strani ježe vmes ekla zdaj je konec pa potem spet joj ni še imamo.

zdaj me še zelo zelo boli, rekla je da možno da bom krvavela ker so me tako velikokrat pošpikali.

imam pa 13 celic!!!!!!!!!

v ponedeljek bomo pa videli kaj bo z njimi.

Lepo da ste mislile name se je obrestovalo

Kako pa ste ostale kaj?

clock-img

16.11.2011, 16:48

clock-img

Linda25

pencil-img

638

ne111 super in bravo za 13 celic user posted image .

krisv - user posted image in misli pozitivno. Vse bo še ok. Če ne bi bilo upanja, sem prepričana, kolikor sem že slišala o Rešu bi direktno povedal brez okolišanj....

clock-img

16.11.2011, 16:50

clock-img

hubika

pencil-img

74

Evo mene z prvega uz-ja, endometrij je 7,5 D= imam dva folikla 11 in 8, L= tudi dva folikla 11 in 11. Dr. Kovačeva je rekla da je to dobro, glede na to da se danes 6-tič piknem z gonalom, tak da sem danes dobila že cetrotid, in do petka ko imam ponovni uz, še gonal, za dalje pa bomo videli. Samo tak dalje user posted image user posted image user posted image naj lepo poteka, da bo postopek uspešen user posted image user posted image user posted image . Več pa poročam v petek.
Cameleon kako pa pri tebi poteka?

clock-img

16.11.2011, 18:32

clock-img

ne111

pencil-img

236

Linda hvala,

punce ki hodite k rešu ali vam res predpiše aspirin 100 za večjo možnost vgnezditve?

danes so se punce pogovarjale k smo tam ležale, da je treba jesti aspirin od drugega dneva punkcije

clock-img

16.11.2011, 19:29

clock-img

Buska

pencil-img

662

IZVIRNO SPOROČILO: pink angel

Glede povračila za krvne teste pri Rešu:

Meni na računu piše: Izračunani znesek za plačilo v nobenem primeru ne bremeni zzzs ali katerekoli druge zavarovalnice!

Nič ne bo s povračilom user posted image

Preverim jutri na ZZZS, ker mi do danes niso dali odgovora iz prejsnjega tedna, zakaj nam Res zaracunava. Dogovor, da dava kri, vzameva racun in nama bodo povrnili stroske.
V pon dozivela sok, kot ti, ko sem prebrala stavek na racunu.
Jutri klicem na ZZZS Kranj, ce so iz Lj prejeli kaksen odgovor, ter kako in kaj naprej, saj nismo obravnavane enako, kot v LJ in MB.

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

clock-img

16.11.2011, 19:29

clock-img

Buska

pencil-img

662

Linda hvala,

punce ki hodite k rešu ali vam res predpiše aspirin 100 za večjo možnost vgnezditve?

danes so se punce pogovarjale k smo tam ležale, da je treba jesti aspirin od drugega dneva punkcije

men ga zmeri napise osebna zdravnice

...............

clock-img

16.11.2011, 19:49

clock-img

Cameleon

pencil-img

188

krisv kot je rekel metuljček obstaja še natur varijanta, ne obupaj.
ne111super za celice, pridna si bilauser posted image
šičkouser posted image nebolečo punkcijo ti želim.
hubika super si reagirala!

Še moje poročilo z UZ, nič posebnega, en 10 in nekaj manjših ni jih niti merila, bomo videli v petek na ponovnem UZ. Malo počasneje reagiram, tako je bilo tudi v prejšnjem postoku.

clock-img

17.11.2011, 07:56

clock-img

ne111

pencil-img

236

Šičko držim pesti,

Buška kako pa jemlješ ta aspirin in koliko časa?

clock-img

17.11.2011, 11:39

clock-img

Buska

pencil-img

662

Šičko držim pesti,

Buška kako pa jemlješ ta aspirin in koliko časa?

ce se prav spomnim od punkcije do testa, ce ga docakas (jaz ga nikoli)
ce je +, ga moras nehati piti .... ce je - pa tudi

...............

clock-img

17.11.2011, 11:48

clock-img

elarab

pencil-img

61

aspirin 100 po et-ju, tudi zaradi manjše napihnjenosti. jaz sem 1. dan po et in 6 dni po punkciji pa sem kot balon... groza.
upam da se kaj razreši glede povračila krvnih in računov za prometrium, vsaj nekaj da dobimo nazaj.
drugače pa cukica, lahko me napišeš med trepetalke.-)

clock-img

17.11.2011, 11:58

clock-img

ne111

pencil-img

236

Elarab upam, da se bo umirilo. a si bila že pre et-jem napihnjena tok?

Pri meni pa danes teče malo rjava črna kri drgače še malo boli ampak je veliko veliko bolje!!

clock-img

17.11.2011, 14:24

clock-img

elarab

pencil-img

61

drugi dan po punkciji me je napihnilo, problem ker ne moreš skriti pod obleko, videti pa kot da bi bila v 7.m ... imela sem 19 c, prešpikal me je itak še večkrat pa še na živo, in je že takrat rekel naj jemljem aspirin 500 do et. pa še PCO imam in od prej že enkrat hudo hiper. če se bo prijelo je vse odpuščeno...

clock-img

17.11.2011, 14:42

clock-img

pin

pencil-img

357

Jaz pa sem danes dobila menstruacijo, jutri ob 5.00 uri pa stojim pri Rešu za inekcije. Konec meseca pa punkcija in ET.

Lp, pin

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem