IZVIRNO SPOROČILO: tarinca
Katte, če smem vprašati, me zanima kako si prišla do informacije, da jo imaš? Si bila na rednem pregledu pri ginekologu ali si "pojamrala" da te boli. Jaz sem že povedala ginekologinji, da me ful boli, pa je rekla samo to, da nisem edina. Skratka ne bu ne mu o kakšni drugi možnosti zakaj bi me lahko bolelo. Ali to operirajo ali je kakšen drugačen poseg? (lahko tudi na privat)
Šla sem h G na redni odvzem brisa, ampak v resnici z namenom, da povem, da na

delamo neuspešno že več kot 1 leto. Ravno malo pred pregledom se je nakazala

. Zato mi brisa ni vzela, mi pa je pogledala rodila z UZ. Tam je videla cistico na jajčniku, katerega sem vsakič ful čutila med O. Čez dva tedna me je spet naročila na UZ, če bi mogoče izginila. Ker ni, sem dobila datum za laparoskopijo. Omenila je sum na endometriom/endometriozo, ki jo je med operacijo tudi našla in odstranila. Zdaj imam pol leta, da zanosim, če ne uspe, grem pa v nadaljnjo obravnavo.
Jaz nisem povezovala bolečine z možnostjo endometrioze. Res je, da me do pred 7 leti sploh ni nič bolelo. Pa

je trajala samo 5 dni. Zadnja leta se je z rahlimi izcedki po

zavleklo na 7 dni. Saj še vedno ne vem, če je res bilo vse to povezano. Pri prvi

po laparo me je prav grozno bolelo prvi dan. Je pa trajala spet samo 5 dni.
Drugače pa je O za mano

, zgodnja je bila. Že v petek, tako da

ne pričakujem že kak dan ali dva prej. Ampak dan za testek ostaja 16., če prej ne priteče.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.