jutro punce!
dspela
da je to to!
Anonimna
in mmojka
še malo, pa bosta tudi vidve dočakali
. Sm prepričana, da je tako. Samo pozitivno dalje, pa bo čas do
hitreje minil
Helenčica pri meni je danes prvi dan zamude. Na seznam sm napisala 10.12., ker mam cikluse ponavadi na 30dni z O na 18dan, tokrat pa je bla O že 15dan, moja LF je dolga 12 al 13dni, zdej je 13dni po O...načeloma če danes al ju3 ne priteče je neki na stvari, ker so moje
skoraj na uro točne...
Navijam, da si srečka
in je samo premalo hormona, da bi ti pokazalo
ja neki takega je okus...in voda mi ma prou tak okus, kot da je postana, tudi, če jo direkt iz pipe natočim, zato mi je bol fajn limonada
sm danes celo ene 15x sanjala, da sm nardila test in bilokiri test sm nardila, je bil pozitiven, tko da sm se zbudila cela napsihirana in sm nardila test in se vidi močno kontrolno črtico...in bledo drugo črtico

sicer prej, ko je bil test "svež" se je vidla enako debela kot testna, samo bleda bleda, zdej pa se vidi tanka črtica z roza senco

mi ni všeč, ker mi zgleda kot tisti lažno pozitiven CB, ki sm ga že enkrat imela

vgl...I'm still not convinced in čakam do petka, da ponovim vajo s CB (če nebo danes al ju3 pritekla

)
Ne mi še čestitat punce, ker me je še vedno strah, da priteče

...mi boste lahko čestitale v petek, če je takrat še ne bo in če bo kej bolj prepričljiv rezultat
js grem pisat, da se zamotim, ker danes mi samo to hodi po glavi in nevem zakaj mam neko prepričanje, da je tokrat uspelo...upam, da se ne motim...
lepo bodte in se beremo