16.11.2011, 11:15
88
Objave: 73
Član od: 5.10.2011
Status: prisoten Dobro jutro sotrpinke -----sem čisto pozabila da pripadam v bistvu k vam ....še vedno pišem pod nov
SEm že mislila da sem edina z temi občutki,ko zagledam kakšno ali zvem da je.....Sem že imela kar slabo vest glede svojega razmišlanja.....Tako pa vidim da nisem edina.
Še dobro da se imamo me tu gor in hvala bogu da vsaj me razumemo ena drugo.....saj drugim o teh občutkih itak niti ne govorim. Pač enostavno ti ni fajn,ko vidiš kakšno novo. Nam pa recimo ko se res trudimo ne rata.
Ravno včeraj sem spet izvedela za eno,pa sem si mislila pa pi***,pa kak tej no.....kdaj pa tej mi pridemo na vrsto???
Moj je že čisto brez volje in mu ni jasno,da še vedno nič....druge pa takoj,kak dedci zraven
prinesejo zanosijo....Pa mogoče niti ne planirajo. Samo kako boš pa odmislil vse to preračunavanje,štetje....ko pa je to že v naši podzavesti.....ko že dobimo M si možgani mimogrede preračunajo približno kdaj naj bi prišla O.....kak boš potem odmislil
Pa še vsak dan srečujem v službi in jo vedno v bušija gledam....pa si mislim kak fajn ji je....pol me pa še bolj potre....
Danes morava začeti ,v nedeljo sem imela zadnji dan M,začela sem piti krvomočnico....prejšnji mesdec sem jo začela šele malo pred O...pa mogoče še ni bilo pravega efekta.
lep dan čeprav bolj murkast.no vsaj tu pri nas

pa še toliko imam za postoriti
zate, LittleSun, za četrtkov pregled. Dobr si se tole zmenila z Miklavžem...se bom jaz tud poskusila malo pogajat
za 9 mesecev.
.
PRIČAKUJEMO:
(x. krog)
za Miklavža. Zame in zanj.
.
na 30 dni.
.