IZVIRNO SPOROČILO: bincha
Živjo!
Se vam lahko pridružim?
Bincha, dobrodošla na forumu in med nami
Pozdravljene,
spet se po nekaj časa oglašam na forumu, zaenkrat vas vse lahko lepo po vrsti prebiram in ste res pridne, da tako kramljate

: midva od vsega začetka, odkar sem zanosila to prakticirama redno, kolikor se da in je še večji užitek kot prej. Se mi zdi, da sva sedaj veliko bolj povezana med sabo, moj pa tudi pazi bolj kot je prej in oba res uživama. Mi pa nekateri položaji ne pašejo več najbolje, tako da raziskujemo.
Drugače pa sem vredu, tik pred vstopom v 14t ali 15t (na NS me je tak zmedla s temi tedni, tako da sem zdaj čist zgubljena

), počutje vredu, krvavitev HB ni, trebušček pa se mi že tudi malo pozna.
Želim tistim ki krvavite, da se to čimprej neha in da začnete na polno uživat v nosečnosti in vam pošiljam
Knjige: ker sem zasledila, da je tudi govora o tem; trenutno berem knjigo Modrost rojevanja - me je bilo zelo strah poroda in sem zmeraj govorila da bom rodila z EA, kar pa bom sedaj počasi nehala, ker mi je dala knjiga zelo pozitivno razmišljanje in jo priporočam vsem prvorodkam

Drugače pa berem razne zgodovinske romane (priporočam romane Kathleen E. Woodiwiss), drame, ipd.
Lep preostnek dneva!