IZVIRNO SPOROČILO: Vegi
Sandra85 - care to share?
Kje si jo dobila? A je bila dobra?
tolko sem vsem težila...kdorkoli me je vprašal, če kej rabim, sem vedno rekla LUBENICO

mojemu sem vsak dan naročila, nej mi prinese lubenico, kakor ve in zna

pa sem mu že šla verjetno tok na živce, da je klical v Ljubljano in naročil ENO LUBENICO
sicer ni bolgve kaj....je pa ful sočna in moja potreba je potešena

pa še moj tamali je tok nor na lubenico, da sva prav basala ko sva jo dobila
danes sem spet obiskala svojega G....in moram reči, da imam res super G, ker je bil prav vesel, da sem se prišla pokazat, kljub temu, da na odpustnici iz bolnice piše, nej se pokažem pri svojem G po 2 tednih...poslušala sva srčka in pregledal me je vaginalno, če je dovolj dolg m. vrat...nej bi bilo vse ok, dobila sem svečke za vnetje-sicer je zelo blago, ampak za vsak slučaj.....naslednji pregled 28.2., je pa rekel, nej komot pridem, če bo KARKOLI

kar seveda upam, da ne bo potrebno!
sem pa šla predvsem zato, ker me špika v spodnejm delu, sploh pa ko grem lulat, se mi zdi, da mi ful dol pritiska. ne spomnem se, da bi se mi to dogajalo v 1.
toksoplazmozo še nisem prebolela, pa je rekel, da sploh ni za skrbet, če imam mačke doma.....bolj je nevarno surovo meso. potrebo itak opravljajo zunaj, tak da nimam te obveznosti, da bi morala WC čistit...
grem pojest kosilo, vse servirano, kak fajn, ko si lahko privoščim tak počitek

običajno letam iz kuhne v pralnico iz pralnice v spalnice, iz spalnic v likalnico..........................in tako cel dan
lepo bodite
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦