IZVIRNO SPOROČILO: julieb
sandra85 meni je tudi prvič odtekla voda, pa je bilo čisto ok, samo umetne so mi dali, ker je bila voda zelena. Ne zdi se mi, da je zardi odtekle vode kaj tečje, češ da je suho, sem imela super babice, ki so me izredno dobro pripravile.
ja no, sej pravim, nimam izkušenj z rojevanjem brez vode

je pa zagotovo veliko odvisno od tega, koliko se babice poleg trudijo...moja se je ful
bankc in katka86 tole so skoraj zagotovo krči...na vajinem mestu bi šla jutri do svojega G in prosila za recept za buscopan tabletke--tele sem js dobila v bolnici ker sem dobila prvo noč hude krče, da me je prav boleleo, pol pa še 4 dni rahle, glih tolko, da sem čutila da otrdeva in malenkost tišči-sem se pa takrat zelo težko premaknila, predvsem pa se mi je to zgodilo, ko sem ležala na hrbtu....ni neke panike (po moje) ker sem imela enake težave v 1.

od 19.t dalje, sem bila na buscopanu še 3x do konca nosečnosti.... je pa po moje dobto tole čimprej odpravit. meni so dali STROG počitek in 3x buscopan/dan dokler niso krči popolnoma izginili...
midva s tamalim sma se malo prej zbudila iz popoldanskega počitka, smo bili prejle v bazenu in naju je totalno zmučlo tisto čofotanje
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦