afnica mala
aja, najprej vsem hvala za cestitke od AC.
Ja, pri fish testu ti povejo samo za 3 kromosomske nepravilnosti, ki so drugace najbolj pogoste.Ostale redke pa dobis rezultate sele cez 1mesec. Pravijo, da ponavadi, ce je fish test vredu, je tudi ostalo ok.
Ma kako se pa to izraza pri tvoji prvi tamali?...in...zanima me, glede na to, da imas ze eno hcerkico, kako to, da si sedaj, za spremembo ne zelis bolj sincka?
No, to vprasanje postavljam vsem vam....
Moj ze zdaj upa, da bo naslednji fantek....hehehe, tako da bova vsak na svoj nacin potesena.
Sem vceraj za hec gledala tisto kitajsko astrologijo, ki ti na podlagi let in meseca zanositve pove, kak spol naj bi rodila. No, se pravi , da januarja oz. februarja moram ze zanosit z drugim.
Zaradi let bom pa itak pohitela....no, sicer ni to moja odlocitev kdaj, saj verjetno ne bo ratalo v prvo...bova pa pomojem kar hitro zacela, cim bo ginekolog dal zeleno luc.
Ja, to sedaj govorim, vprasanje kaj bo pol...itak
afnica mala
ti pa kar pocivaj, beri itd....jaz sem lezala 4dni po AC in mi sploh ni bilo nic dolgcas...saj grejo dnevi tako hitro....in se celih 7dni bom bolj na izi, to pomeni, da ne bom nic sesala, likala, nosila in takih stvari, ki se napenjas. S telovadbo bom pa zacela z marcem.