writing-img

men je pa vseen ratal

clock-img

25.08.2005, 08:00

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Kratko poročilo - včeraj popoldne sva osvojila en lep vrh in medtem opazila kar nekaj srn v gozdu:bravo:.

Bilo je čudovito9nebesa.

Lp
:rozica:

clock-img

25.08.2005, 12:45

clock-img

bebi

pencil-img

319

Sam, da ni blo medvedov 8)

clock-img

05.01.2006, 00:29

clock-img

Lonly...

pencil-img

24

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Zadnje čase se sprašujem in ugotavljam, da sploh nimam več želje po otroku. Nekak je izplahnela. Ni je več. Tudi, ko gledam ostale mamice z otroki, nosečnice, družine,... me sploh ne gane. Prej mi je šlo na jok. Zdaj - še opazim ne.

In ko se vprašam, si res želim otroka. Niti ne. Nisem več obsedena s tem.

Če pa slučajno zanosim, pa tud ne bo odveč :)-

p.s.
Sem se mogla malo spovedat 8)

Lp
:metulj:

Mogoče je pa moški s katerimim živiš ta problem?

clock-img

06.01.2006, 01:09

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ojla Lonly...

Dolgujem ti odgovor. Praviš, da je mogoče moški, s katerim živim ta problem. Če malo pobrskam po podstrešjuuser posted image , in če upoštevam, da je bilo to, kar sem napisala tam nekje avgusta; potem vem, da je odgovor samo en:

Avgusta je bilo ravno 6 mesecev po laparoskopiji in histeroskopiji, kateri so mi opravili februarja. Ponavadi pa ginekologi ženskam že kar takoj po operaciji povejo, da je potem 6 mesecev "šans" za zanositev po naravni poti, potem se pa zadeve spet poslabšajo. In ker je bilo avgusta ravno 6 mesecev neuspelih poskusov zanositve po naravni poti, mi je ratalo vseeno. 

Takrat si mogoče tega nisem na glas priznala, ali pa nisem vedela. Sedaj vem, da je bilo to zato.

Lep pozdrav,

Pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem