dobro jutro nosečke
joj je bilo danes luštno spati. Imam kar srečo, ker lahko pridem v službo že ob 7 zjutraj ali pa ob 9, tk da sem včasih že zgodaj zjutraj vsa polna elana, danes sem bila pa še ob 8 v postelji. no ampak zdaj sem že v službi in še toliko jutranjih novičk, da vas preberem, potem pa res na polno z delom naprej
.
Dobrodošla čokomanka
Jah jaz zdej nisem pretirano jedla veliko sladkarij, pa v lekarni so mi dali eno zaenkrat dobro kremco (Avene), tako da se teli moji mazoljčki počasi umirjajo. Seveda še noben ni zginil, ampak v zadnjih dneh vsaj nisem dobila novega in predvsem tistega ta boleča mazoljčka. Tk da, upam, da je res kej na tem, da če samo zmanjšam sladko (čeprav zelo zelo težko, skoraj sem odvisna vsak dan od tega), da bo moja koža malo boljša.
Wish a ti greš že naslednji teden na "smučanje"? Sva se enkrat že pogovarjali, a ne? Kam pa greste smučat/se sprehajat?
Še to vam moram povedat, včeraj ko sem bila na sprehodu s psičko, sem srečala bivšega sošolca. Ni minila niti minutka, ko sva se pogovarjala, pa me kar naenkrat poboža po trebuščku. Od nobenega ni mogel zvedeti, ampak je preprosto kar vedel no ali pa uganil. Res se mi sicer že malo trebuščka pozna, ampak včeraj sem imela puilover in bundo, tako da po vseh teh plasteh oblačil zaenkrat še ni viden trebušček. Sem ga pa vprašala kako me je tako hitro pogruntal, pa je rekel, da sem nekako drugačna in da se mu je pač tk zdelo. Hehe mogoče pa je res nekaj na tem, ko pravijo, da nosečnice oddajajo posebno energijo in da kar žarijo
Nič lepo bodite, veliko se smejte, saj je smeh pol zdravja
jaz pa hitro na delo, pozdravček