jutro punce!
da se še js malo javim
vidim, da se menite o imenih...midva mava imena že zbrana, za fantka sva ga zbrala še preden sm sploh zanosila, za punčko pa ene 2mesca nazaj...HB mava glede imen podobne gušte in res ni blo panike za se zmenit
Čene pa js pravim, da ja dobro dat tako ime, ki ni preveč nenavadno, ker kljub temu, da je lahko unikatno, se ti pa potem zgodi, da ga nihče ne zna prav napisat in/ali izgovorit. Če pa ga bojo na drugem koncu sveta prav izgovarjali, me pa po pravici povedano ne zanima.
Maja T. in RedSonja držim pesti za AC drugi teden. Moja kolegica jo je dala skozi in je rekla, da res ni nič takega, edino pol moreš res strogo počivat. Izvidi bojo pa itak super, tko da kr pogumno, malo treme je pa itak normalne
glede teh raznoraznih kart spolov...mislim, da pri tej kitajski se v resnici šteje lunarno starost ženske ob zanositvi in potem mesec zanositve in to naj bi v 99% veljalo. Veljalo naj bi tudi, če se zlata verižica vrti u levo ali desno, pol oblika trebuha, slabosti, problemi s kožo...ampak ja, ne...če hočeš vrjet, vrjameš, čene pa tudi ne...možnosti je vedno 50-50%
zalenka sm lih včiraj gledala na netu kaj vse imajo in majo res fajn izbiro. Edini problem je, ki moreš do centa natančno zračunat vrednost
js mislim, da bom še malo počakala, da vidim kaj bom dobila in bom potem, ko bom oddajala papirje za porodniško oddala še to (al pa malo prej, no). e pa res, da predvsem pri oblekcah, pleničkah, gazah in podobnih stvareh lahko res prišparaš ful. Tm so stvari res dosti cenejše in si lahko prou fajn paket naštimaš.
glede kil...js sm jih do pregleda pridelala 4, od pregleda (prejšnji teden) pa do zdej sm pa 2kg zgubila, jem pa po mojih merilih več kot prej, kr sm nonstop lačna in, če mi pade cukr se začnem kr trest in glava me boli, tko da...buuu...meni je G rekla, da naj se ne obremenjujem, če jem zdravo (pač lažja hrana z dosti sadja in zelenjave), pol pa je čisto od organizma in otroka odvisno kolko kil pridobiš. Do zdej se mi tudi še nič ne pozna nikjer, razn malo trebuščka in prsi so se mi povečale za 3številke
moj je sicer navdušen, mene pa malo skrbi kaj šele bo do konca
glede rekreacije: trenutno se samo dosti sprehajam, ko pa končam pisat diplomo, bom pa mela več časa in mislim, da bom hodila plavat v strunjan, kjer majo plavalni bazen prou za fizioterapije in se mi zdi fajn. Nasrečo nism mela nikoli problemou z glivicami in podobnimi forami, tko da mislim, da tudi zdej nebi smela met problemou, obstajajo pa tudi posebni tamponi, ki preprečujejo okužbe v nožnici...zna bit uporabno...meni se zdi plavanje zakon šport in komaj čakam poletje, da grem lahko plavat u morje, do takrat bojo pa bazeni tudi fajn nadomestek. Itak visenja v jacuzzi-jih pa tudi ne maram, tako da zaradi mene jih lahko ukinejo
čene pa sm dobila blaaaaazen apetit za pašto bolognese (omaka z mletim mesom), krompirjeve polovice pečene v pečici s skuto in solato, bučke v vseh oblikah, papriko in paradajze v solati
aja pa zmrznjene slive bi blo dobro, da bi kdo skril
drugače pa mandarine in pomaranče so zakon.
no zdej pa vas pozdravljam, lepo bodte, uživajte v sončku in božajte bušije