jutro punce!
po doooolgem času mam tudi js malo časa za napisat 2vrstici
čestitam vsem za uspešno opravljene NS in RedSonji za AC
kattk upam, da se ti stanje čimprej pošitma, da ti ne bo treba celo nosečnost preležat, še posebaj, ker se začenja pomlad in s tem lepi topli dnevi...
pri meni pa nič posebno novega...trebušček se že vidi in morem priznat, da mi je vsakotolko kr malo hudo, ki prej sm mela vedno popolnoma raven trebuh...sej ne, da je velik, še daleč ne, je take lepe oblike in sm prou ponosna nanj, mi je pa kr čudno, da se moj trebušček spreminja v žogico
bibo čutim že kakšen teden, čeprav najprej nisem bla prou sigurna, če je to res to, al ne, pa sm pol ugotovila, da vrjetno kr bo
včiraj sm začutla eno kr močno brco/bokso, ki me je prou malo presenetla in prestrašla...res je nism pričakovala
čene pa sm opazla tudi to, da se prou lepo po obliki trebuščka vidi kje leži biba in kako je obrnjena in se z
ful zabavava ugotavljat kje ma glavco in kje nogice
mi je pa hecno, kr povsot piše, da naj bi v 18tednu maternica segala nekje do 2/3 med sramno kostjo in popkom, js pa lahko vrh otipam tik pod popkom, oz. občasno malček nišje, ko se biba postavi na počez
moja zdravnica pravi, da je to ok, tko da tudi mene ne sekira
komaj čakam naslednji pregled, še dobrih 10dni, da se zmenimo za morfologijo...moj
je že tako neučakan, da spet vidi malega razgrajača
prou zabaven mi je. Sva se šla stavit, če je
al
...meni se zdi, da je
, dragi pa pravi, da je sigurno
, tko da čakamo na morfologijo, če bojo kej povedali. Če je
mi je dolžen en juice in sadno kupo s sladoledom, če pa je
, morem pa js njemu častit pivo in pizzo
v vsakem primiru zmagava oba, je pa ful zabauno se tko hecat
mi je pa ful hecno kako hitro se take novice razvejo...se mi zdi, da še 1teden nazaj ni noben nič vedu, pol je pa moj
2prijatlom povedau in zdej vejo že vsi u vasi
sodelavci in šef od mojega mu pa sploh niso hotli vrjet ne za poroko, ne za mojo
, kr je tak, da jih rad zafrkava in pol mu ne morejo nič vrjet. Sm ga pršla zadnjič obiskat in sm si zanalašč oblekla najožjo majco kar jih mam, da se je ja vidlo, pa se vseeno noben ni upal nič prašat
samo ben zdej vsaj vrjamejo
jooooj komaj čakam, da bo poletje, da ne bo več treba okoli hodit u plaščih in 15majcah...prou že hrepenim po kratkih hlačah, oblekcah in majčkah na špalince...
ok pupe, božajte buščke, pridne bodte, pa se še beremo