IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.
Pozdravljene punce,
po zelooooo dolgem času se spet malo javljam
. Sem si rekla, dokler ne bo AC za mano, ne bom nič pisala...
Ma_mi, z mano je bilo tako, da sem staknila zelo grdo vnetje sinusov in žal nisem imela AC ob dogovorjenem terminu, mi ga je celo 3x prestavil, ker se mi je tudi kri zelo poslabšala (vnetne faktorje sem imela visoke), samo sem po 4 tednih brez antibiotikov
uspela premagati to sran...
.
AC sem imela šele prejšnji teden po 20 t. in mi je brezplačno naredil hitri test (fish test), kajti končne rezultate dobim šele čez 4 tedne, ko bom že 25 t., kar je zelo pozno.
Sem vesela, da je končno za tabo, vem pa da je zoprno, če se nekaj tako pomembnega mora prestavljati.
Si pa zato srečka, s privilegiji, da si mela hitri test za nagrado
No tudi jaz sem mislila, da mi bo poseg prestavil, saj sem na AC prišla z rahlo temperaturo in z zooooooprnim kašlom. Sem tako grdo kašlala (pri kašlu sem najbolj obremenjevala trebušne mišice), da me je bilo res strah kaj bo.
No Pušenjak je reku da to ni nič in zadeva je stekla.
Tudi meni je bil poseg neprijeten, dobesedno sem čutila kako gre plodovnica ven - prav čudno mi je bilo, da lahko neko tekočino, ki je v svojem ovoju tako močno čutiš.
Punce, sedaj pa eno vprašanje glede noric.
V našem vrtcu na polno razsajajo in ravno prejle sem videla, da so se včeraj pojavile norice tudi v skupini, kjer je naša tamala.
Verjetno bo še kak primer, sedaj pa ne vem kaj bi.
Sem v 21. tednu in vem da so norice nevarne najbolj prve 3 mesece, kako pa je sedaj?
A jo naj imam doma????
Kaj naj naredim??
Ne želim komplicirati, kajti tudi jaz bi po eni strani raje videla, da bi jih tamala dobila in da je mir s tem, sam nebi pa rada kakorkoli ogrozila bebiko. Sam 1 mesec jo imeti doma

, ne bo zdržala .........