Marmot
čestitam! Lepo nosečnost in zdravega
Marantz vem, da sem delala test prezgodaj, ampak sem mislila, da če je, bo že itak pokazalo. Po pravici povedano sem proti koncu ciklusa čisto na trnjih in samo čakam ali bo ali ne bo
test sem naredila zato, da vsaj vam pri čem sem... mogoče res malo zgodaj ampak mislim, da je pokazal, tako kot je. Moje M sicer še ni zaenkrat.
Morem vam priznati, da se je moj jutranji optimizem spreobrnil v jok in žalost. Popoldne mi je kolegica povedala, da je
in, da niso nič še načrtovali, ima pa že enega
ampak sta
baje dvakrat in je prijelo. Sicer sem zelo vesela zanjo, zame pa so take novice pravi šok in me čisto zamori...ah ja, kakšna sem...prišla sem domov vsa objokana, da me je moj samo gledal kaj mi je. Potem me je potolažil in sva se malo pogovorila o vsem skupaj in morem reč, da je pomagalo. Včasih res pomaga, če daš ven iz sebe. Je pa imel moj dragi prav, jaz vsak mesec razmišlajm kaj, če spet ne bo, namesto, da bi razmišljala tokrat pa bo.
No ja, zdaj sem spet polna optimizma in vem, da bo tudi pri nas uspelo, če ne drugi mesec pa čez dva ali tri. Res se bom držala tega, da bom šla na aerobiko, ker se tam sprostim in pokušala bom čimbolj "normalno" živeti, mimogrede bom pa še zanosila
Uff sem se razpisala