writing-img

RE: špičaki

clock-img

13.12.2011, 10:09

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Čakite punce, ne se smejat: a špičaki so čevlji, ki imajo peto tako ošiljeno na špico, al da so spredaj zašiljeni v špico? In, ja, nimam kaj bolj pametnega počet, ker se bolj pametna početja zadnje čase slabo končajo.

Ronja zdi se mi, da imajo špičaki tako vrh čevlja kot peto ošiljeno v špico. Se pravi oboje. user posted image

clock-img

13.12.2011, 10:09

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Caterpilarke so mi pa všeč - piščančke sem mela vedno rada:). So topli, pa udobni. vsak tako zgledajo.

no, jaz pa ne vem kaka je razlika med piščancem in gosenico? nisem si še kupila kakih teh škornjev-copat ki so IN zadnje čase user posted image

prosim za indoktrinacijo user posted image

clock-img

13.12.2011, 10:11

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Pojma nimam, jaz samo slikce gledam in od vseh čeveljev, ki ste jih pripopale, bi najrašji tiste mela. 

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

13.12.2011, 10:11

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Očitno imava z Otiko različni mnenji. user posted image  Naj še katera pove, jaz res nisem prepričana, kaj imajo ošiljeno špičaki?
Samo špico ali tudi peto?

clock-img

13.12.2011, 10:12

clock-img

ronja

pencil-img

15289

no, jaz pa ne vem kaka je razlika med piščancem in gosenico?

NO, tko biološko ti pa lahko razložim, seveda - če rabišuser posted image . Kar se obutve tiče, pa nimam pojma.

clock-img

13.12.2011, 10:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
no, jaz pa ne vem kaka je razlika med piščancem in gosenico?

user posted image Ko so bile tele katerpilarke prejšnjo rundo ful moderne, smo jim vsi rekli piščančki ... mogoče zaradi te rumene barve user posted image

clock-img

13.12.2011, 10:25

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

pa katere so te katerpilerke?

clock-img

13.12.2011, 10:27

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

user posted image

teli so sicer tko mal 'white trash' ampak primer je...

Ojej, moje oči uboge k moram tole gledat...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

13.12.2011, 10:29

clock-img

Anonimen

Tole so originalne, potem so pa še razne izpeljanke ....

user posted image

clock-img

13.12.2011, 10:29

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Felicita, OMG! a to maš v omari? in pol ti men kdaj rečeš da ne spadajo tričetrt pajkice in mini jeans krilo skupaj? user posted image

clock-img

13.12.2011, 10:36

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Punci, o okusih se ne razpravljauser posted image .

clock-img

13.12.2011, 11:37

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: *soncek*

Doma imam ene gležnarje-špičake in me zanima, če bi full čudno zgledalo, če jih nosim. Mi jih je škoda, ker se fino nosijo in so udobni. 

Ne obremenjuj se. Ti je OK - nosi jih, ti ni OK - ne nosi jih.
Itak te bodo ze zaradi necesa cudno gledali.... user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

13.12.2011, 13:15

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Tole so originalne, potem so pa še razne izpeljanke ....

user posted image

ahaaa, delovne semiš gležnarje a la panama jack misliš - nekak sem mela v mislih neke dolge škornje, kao "gosenica po nogi gor" in ne po podplatu user posted image user posted image user posted image

ok, kaj so pa piščanci čevlji? a to je isto?

zdaj celo razmišljam da bi mogoče celo mela kake fejkugice (ja, kar ustrašte se user posted image ) user posted image

clock-img

13.12.2011, 13:18

clock-img

Anonimen

Mateyka, lej thaiss je napopala link do kao katerpilarc oz piščančkov ... men so prav kjut user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 13.12.2011 13:19:02 >

clock-img

13.12.2011, 14:46

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mateyka, lej thaiss je napopala link do kao katerpilarc oz piščančkov ... men so prav kjut user posted image

Meni je pa od teh čevljev letos mučno, ker jih imajo VSI. Kamorkoli pogledam jih vidim. Ne maram tega, da smo vsi kot kloni. Uggic sem se tudi rešila ker so jih začeli množično nosit.

Letos nosim Crocsice user posted image user posted image . In Martenske kot vsako leto.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

13.12.2011, 15:43

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

piščanci in gosenice so eno in isto??? ooouuukejjj pol.. user posted image

clock-img

13.12.2011, 16:41

clock-img

alda

pencil-img

3570

p.s.: jest tut vztrajam pri hlačah na zvonc, kljub modi korenčkov zadnja leta. pa me modna policija še ni ustavla.

Sva že dve (razen v nosečnostih - nosečniških na zvonc nimam, sem vse dobila)user posted image . Jaz nosim v gl bolj 70, pa kadar so in, fajn, da lahko dejansko kaj najdem, kar mi je všeč, kadar so out, pač nič ne kupim - pa še prišparam, hehe. Nisem glih čisti hipi, ker mam rada športni stil, ampak če bi morala eno modo zbrat, bi mi bila ta najbližje.

PS: nisem vedela, da je tole out. Kaj pa je zdaj in?

evo jaz pa že od najstniških let nosim ozke hlače-skoraj prilepljene na ta zadnjo, pa me en
k.l.i.n.c briga če nisem po modnih standardih!
Glavno , da se jaz v njih fajn počutim!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

13.12.2011, 16:43

clock-img

alda

pencil-img

3570

katerpilarke in martinske pa so itak že zakon!! bi rekla moja genijalna najstnica!user posted image

< Sporočilo je popravil alda -- 13.12.2011 16:44:08 >

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

13.12.2011, 23:27

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: *soncek*

Doma imam ene gležnarje-špičake in me zanima, če bi full čudno zgledalo, če jih nosim.

trenutno se ne nosijo. Zdaj pa tud odvisno koliko hodiš v koral z modnimi smernicami. eni se požvižgaoj na to...ena dao veloko na to...moraš sama presodit.

Jaz imam ene gležnarje špičake, vendar so v kleti že tri/štiri leta..in čakajo..če še bojo uporabniuser posted image ...jih ne bi ubula, prav tako kot ne hlač na zvon....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

13.12.2011, 23:29

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Zadnjič sem na eni modni oddaji slišala kako je en modni strokovnjak udruhal po uggicah (tapravih in ponaredkih), da to ni za nikamor, kvečjemu za doma in okrog doma ..

sem enakega mnenja..katastrofa...od škornjauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

13.12.2011, 23:30

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

hudiuser posted image

clock-img

13.12.2011, 23:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Bolj kot to, ali so čevlji in ali out, se mi zdi pomembno, da tako stvar znaš nosit in pravilno komibnirat. user posted image

Ni lepšega kot ženska, ki zna oblačila in obutev nositi tako, da jim doda pridih brezčasnosti.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni