športnica...jaz sem imela od petih IVF 3 x zanositev in 3 X SS, pa so skoz rekli, da pač zarodek ni bil ok...pol sem pa zahtevala, da me dajo na te genetske teste, pa mi je moja osebna ginekologinja v MB napisala nujno in sem v enem mesecu rešla vse..Najprej sem bila naročena pri dr.Pelkičevi, ta je v Mb in je tudi bomba za te zadeve, vzamejo pa kri obema, je pa res, da se čaka tri tedne..no, testiranje je pri obeh, in kri vzamejo obema, pa neko drevo življenja rišejo, da vidijo ali ima kdo v sorodu kakšno bolezen... in na koncu so potem vsi debelo gledali, ko sem dobila izvide, da sem nosilka ene dedne bolezni v smislu strjevanje krvi...no so me pa potem takoj začeli filat z aspirinom za redčenje krvi, na fragmin me pa zaenkrat niso hotli dat, ker baje ni taka oblika močna, baje ni potrebno, ker povzroča osteoporozo.....hvala bogu, da je kromosomsko vse ok..če bi pa bilo kromosomsko, potem pa je sranje, samo sem res jezna, ker ne nardijo teh testiranj že prej...grozni so splavi, drug za drugim, pa matranje pa vse skup...tako, da res vsaki priporočam, da v kolikor ima takšne težave, naj se čimprej naroči...ja kr pojdi do Tomaževiča..pa sam prosi za napotnico...pa čimprej v akcijo...!pravilno, da si močma, in da ne razmišljaš več o tem, zakaj spet ni blo..pa to...tako je prav..treba je it naprej...!enkrat pa bo sigurno ..a ti že imaš otroka ?