Se še jaz po "dolgem" času javim kako sem.
Imam kar nekaj "znakov", da je vse ok..upam, da je res in da znaki ne "lažejo".
Malo me še špika(to je verjetno normalno..saj prebrala sem da je),prsi me bolijo, srbijo, bradavičke srbijo bolijo, prebava je obrjena na glavo, imam težave z zaprtjem, (včeraj sem po kosilu spila kavo z mlekom in sem cel popoldan hodila na wc- driska), glavoboli vsakodnevni (včasih močni včasih ne), ponoči slabo spim..se kar naprej zbujem in hodim na wc (to je vrjetno, ko čez dan poskušam čim več piti).... včeraj zvečer me je nekaj na wc tišalo, po tem ko sem prišla iz wc.ja...ne vem ali sem si mehur prehladila ali je to normalno, apetit velik, z vrtoglavico imam težave..zutraj ko vstanem se mi zavrti, v trgovini sem mi je 2x naredilo, da se mi je začelo vrteti, postalo slabo, mrzlica v obraz..na blaganji... enkrat sem sama plačala in rekla tašči, da jo grem ven počakat, sem se mogla vsedit...drugič pa spet isto in sem kar tašči rekla, da naj plača..ker nisem mogla stat...vem kaj bi sledilo, če bi vztrajala...v nezavest bi padla....pa bi se še našlo kaj.
Toliko, kaj se z mano dogaja...zdaj pa vas pokomentirat.
AS- jaz ga imam doma(od 2 nos) pa bi ga zelo rada poskusila...pa se zelo bojim, da se ne bi slišal
. V 2
ko sem ga dobila, se poskušala ga najdit in ga nisem potem sem dobila rjave izcedke šla na pregled in
srček ne bije več. Zato me je tako strah poskušat ga najdit...in zelo se bojim NS.
Bom vidla kaj bo možek rekel.
Vozički- midva imama že iz prve nos. nagledan Musty Urbar. Želiva imeti, takšen voziček, ki ima velika vsa 4 kolesa in da se kolesa obračajo. Morava še iti malo po drugih trgovinah pogledat, mogoče pa bova še našla kakšnega.
gregur, jaz sem se naročila pri njej... povedat pa ne morem, ker grem prvič k njej...katera druga pa bi te lahko odgovorila..ki so že imele NS. Čestitke in srečno do konca.
Ste se še kaj študirale glede imen? Midva še nisva, ker vem, da bo tretjič isto glede imana. Mož bi rad imel, če bi bil sin- Aljaža. Jaz pa ne vem..ker ima od očeta teta - vnaka aljaža,potem ima mamin bratranec - vnuka Aljaža in pa še taščina kolegica ima vnuka Aljaža.
Še ga sploh nisem vprašala..mogoče pa si bi premislil.
Vsem ki ste že opravile NS...bravo za lepe rezultate.
Vse nove
, dobrodošle.