writing-img

RE: Mariborčanke 23.del

clock-img

29.03.2012, 08:55

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Jutro!

Majakla vse najboljše tudi od nas user posted image user posted image user posted image

Kava? Kdaj je kava? Pridema še midva v EP, upam da ne bo kak dež, ker sma brez avta. Tja naju sicer lahko ati pripelje, pol pa peš domov user posted image  

< Sporočilo je popravil karmen7 -- 29.3.2012 8:56:47 >

clock-img

29.03.2012, 09:17

clock-img

majakla

pencil-img

6662

9.50 v EP, pa Kje točno, ker zunaj ni glih toplo aaaliii???

clock-img

29.03.2012, 09:19

clock-img

oktober11

pencil-img

650

prideva! mogoče malo zamudiva, bo ok?
ginger?

clock-img

29.03.2012, 09:20

clock-img

oktober11

pencil-img

650

hitro povejte, zaj še mi net delauser posted image

clock-img

29.03.2012, 09:23

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

ja dobro jutro!

na se dret, sem se končno naspala malo user posted image .

ja kava v EP okoli 10h tam zadaj pri Mcdonaldsu bi jaz. ker če glih ni sončka in bomo notri, lahko grem vsaj na kaki cigaret user posted image .

clock-img

29.03.2012, 09:24

clock-img

oktober11

pencil-img

650

bambi, al capone al ono nasproti takosa?

clock-img

29.03.2012, 09:35

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

al capone

clock-img

29.03.2012, 09:39

clock-img

oktober11

pencil-img

650

oki. se vidimo user posted image

clock-img

29.03.2012, 09:49

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

uh, ste se v šusu zmenile user posted image user posted image . Jah, mi spimo user posted image . Ga ne morem v avto zbasat prej, ker je kričanje na polno. Pa očitno smo fasali 6. bolezen - je ves pikast po par dneh vročine user posted image . Kako naj ločim 5. od 6. bolezni??? Vsepovsod pravijo, da razsaja 5.?

clock-img

29.03.2012, 09:49

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

aja, če se pravočasno zbudi, prideva v EP. Pač za kakšne pol urce.

clock-img

29.03.2012, 13:05

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

uh, ste se v šusu zmenile user posted image user posted image . Jah, mi spimo user posted image . Ga ne morem v avto zbasat prej, ker je kričanje na polno. Pa očitno smo fasali 6. bolezen - je ves pikast po par dneh vročine user posted image . Kako naj ločim 5. od 6. bolezni??? Vsepovsod pravijo, da razsaja 5.?

Peta je čist drugačna,kot 6.-ta.Pri 6-bolezni je 3 dni visoka vročina,pol pa tri dni posip po telesu.Pri 5-bolezni pa se na ličkih pojavijo ognjene rdeči fleki v obliki metulja,ki pa lahko zginejo,in se spet pojavijo,se pa širi po celem telesu,največ lahko na hrbtu in po nogah.Lahko je prisotna vročina,ni pa nujno.Inkubacijska doba je 7-14 dni,pred izbruhom je otrok kužen 6 dni,ko se pojavijo fleki,kužnosti ni več.Ni pa za to zdravila in ti fleki trajajo do 3 tedne.Tako mi je danes razložla naša P,ker ima namreč Maks to.Pa še hudo alergijo za cvetni prah za povrhu.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

29.03.2012, 13:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

danuser posted image

Imela spet laufarijo celo jutro, kolk je to letanja, pa na eno banko, i drugo, pa ta in oni kredit, pa še cenilca za nepremičnino rabiva...eh vsega preveč...user posted image user posted image , ša še na pokopališče sva šla in tušmobil, kjer so merazp......ker moram na en klinčevi telefon 3 mesce čakat...ma saj niso normalniuser posted image

Zdaj pa pospravim, prošnje sem že napisala, potem pa tak po otroke počasi, ju bom še v MC Driwe peljala, sem obljubilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

29.03.2012, 13:35

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

maksuser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

29.03.2012, 14:11

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

mali je končno zaspal user posted image . je bla malo predolga kava danes user posted image .

clock-img

29.03.2012, 15:48

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Dan! user posted image

Majakla z zamudo vse najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maks user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

29.03.2012, 19:59

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

29.03.2012, 21:22

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

matcar hvala za razlago user posted image  - saj mi ni bilo jasno zakaj sta to dve bolezni, če so enaki znaki?? No, sem klicala k pediatru, se greva jutri pokazat. Menda je treba, da ovržejo sum na ošpice ali škrlatinko... za Maksa pa user posted image .

bambi ja, je bila danes res podaljšana ta kava user posted image . Saj meni je pasalo, ko sem bila pozna, T. pa je verjetno že komaj čakal premike, ne user posted image .

majakla sem te danes zamudila user posted image . sem ti prinesla slikce in sem jih dala kar Karmen, ker bom jaz verjetno spet par kav preskočila user posted image .

clock-img

29.03.2012, 21:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

clock-img

29.03.2012, 21:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

maličke zaspale, mene tud začelo jemat, ampak se še ne damuser posted image

Popoldne sem otroško pospravila, po dolgem času, kak je prijetno zdaj notri..ampak kako dolgo še ne vemuser posted image

Zdaj pa si grem sladoled s smetano nabasatuser posted image

clock-img

29.03.2012, 22:18

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Čer.

Danes gužva pa se nisem nič javila.

No, v glavnem mi smo kul, tamala nazaj v vrtcu. Imamo pa z avtom ****rijo...nekaj crknilo, pa ne vemo prav kaj. Zdaj smo ga imeli 2 dni pri enem mehaniku, pa smo mislili da je zrihtal, pa se je spet pojavila ista napaka. V glavnem, jutri bo še enkrat pogledal...če ne bo pa treba na uradni servis peljat zgleda ali kaj. S česa bom plačala pa ne vem user posted image

clock-img

29.03.2012, 22:20

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

če ne bo pa treba na uradni servis peljat zgleda ali kaj. S česa bom plačala pa ne vem user posted image

upam, da se uredi s čim manjšimi stroškiuser posted image

clock-img

29.03.2012, 23:09

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Ly: hvala.

Jaznoseca: ooo hvala.

Glih prišla domov, bla pa v/na Planini pri Sevnici, poznate?

clock-img

30.03.2012, 06:48

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

jutro

majakla ne, ne poznam. Kaj si pa delala tam?

Mi smo imeli pa slabo noč user posted image . Ta velikega boli uho in smo jokali in zdravili. HB je po Calpolu in kapljicah nazaj zaspal, a bliža se vikend - torej čas, da mi (klasika) iščemo zdravniško pomoč... Joooooj, če se te bolezni ne nehajo... No, pa danes s tamali šibava k pediatru po potrditev, da ima 6. bolezen.

Pa vreme bo slabo user posted image  -  a sta videle napoved??

clock-img

30.03.2012, 09:00

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Jutro

Jaznoseca: šla sem s sodelavcem na predstavitev, da sem videla kako on dela.

clock-img

30.03.2012, 09:49

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

jutro,

spet ft...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem