writing-img

RE: Mariborčanke 23.del

clock-img

10.01.2012, 20:22

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

se mi stanje iz minute v minuto slabša, prav grozno se počutim in se komaj gor držim. Glavo imam čisto polno, nos zabit, adijo pamet user posted image

user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

10.01.2012, 20:23

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

čer,
bila pri zdravniku, dobila ospen, čez 1 teden kontrola. kuha me med 38-39...user posted image

clock-img

10.01.2012, 20:23

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Botrca:
Sreda 25. januar ob 19.00 STANDUP Caffe Bar Theater,Tržaška cesta 40,Maribor. Vstopnice po 12 Eur v Standupu.

hvala user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

10.01.2012, 20:27

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

čer,
bila pri zdravniku, dobila ospen, čez 1 teden kontrola. kuha me med 38-39...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2012, 20:29

clock-img

ly117

pencil-img

16752

čer,

Revica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

10.01.2012, 20:30

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

čer,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2012, 21:15

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

se mi stanje iz minute v minuto slabša, prav grozno se počutim in se komaj gor držim. Glavo imam čisto polno, nos zabit, adijo pamet user posted image

clock-img

10.01.2012, 21:15

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

čer,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2012, 21:21

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Bila na predavanjih, moj je šel na pogovorno uro za A...itak same pohvale slišal, upam, da tako ostaneuser posted image ...potem sva še po otroke šibala in domov.

Zdaj spita, jaz pa stvari za oblečt pripravit in jest, pa spat počasi..

Upam, da ne bo spet učinka lune...M je proti jutru kričala na ves glas, pa se premetavala....ja itak, če hodi k meni spat, kjer pa mi luna direkt notri sijeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

10.01.2012, 21:22

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

bolančkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

10.01.2012, 21:47

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

čer,

Revica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

10.01.2012, 21:56

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Nočko.

clock-img

10.01.2012, 22:34

clock-img

botrca

pencil-img

14679

nočko

clock-img

11.01.2012, 06:51

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

jutro,

hvala vsem za pikepoke, upam, da hitro primejo. spat ne morem že drugo noč, se celo noč premetavam in na uro gledam.
zdaj žulim kavo, pit je tak ne morem prav. vsak požirek čutim v grlu kot, da bi pojedla britvice... skratka grozno user posted image

pol bi mogla it avto porihtat, registrirat, ker moj ni uspel nič včeraj rihtat. pa ne vem, če bom lahko iz stanovanja stopla.
na FT verjetno ne bova šla, sem nesposobna, ampak mi je žal za malega, ko ne more it pa je zdrav.

clock-img

11.01.2012, 06:58

clock-img

majakla

pencil-img

6662

ojoj Bambi groza. Zdravilo pa bi do večera naj primlo, držim pesti.

Jaz spala nikakvo, grozne sanje, prvo prometna, pol pa še rop, oboje me je zbudilo, tak da brez konca, pol pa ne vem al sem sanjala al je blo res, nonstop je nekaj ružilo, jaz pa poslušala in valda adijo spanje.

clock-img

11.01.2012, 07:40

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

evo, celo uro sem porabla, da sem spila šalco kave

clock-img

11.01.2012, 07:48

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.01.2012, 07:49

clock-img

matcar

pencil-img

25199

jutro,

hvala vsem za pikepoke, upam, da hitro primejo. spat ne morem že drugo noč, se celo noč premetavam in na uro gledam.
zdaj žulim kavo, pit je tak ne morem prav. vsak požirek čutim v grlu kot, da bi pojedla britvice... skratka grozno user posted image

pol bi mogla it avto porihtat, registrirat, ker moj ni uspel nič včeraj rihtat. pa ne vem, če bom lahko iz stanovanja stopla.
na FT verjetno ne bova šla, sem nesposobna, ampak mi je žal za malega, ko ne more it pa je zdrav.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa naj AB hitro prime!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.01.2012, 07:50

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Majakla-tebi tudiuser posted image user posted image user posted image !

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.01.2012, 07:53

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz spala načeloma ok,dokler ni Saš začel,ko je k mana pricotal,za njim pa še Maks.Saš pa itak da bi kr na meni spal.user posted image user posted image user posted image ne vem no,ko cek se me drži spet.Teo pa lepo spal,od 20-h do 5-h,pol je jedel in nazaj zaspal do 6.15.Zaj pa je spet v deželi sanj!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.01.2012, 08:31

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro! user posted image

Mi spali vredu. Zdaj je L že v vrtcu, jaz pa nekaj malega pojedla, zdaj pa pride kava na vrsto.

clock-img

11.01.2012, 08:32

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jutro, jaz sem danes malo boljše, je daleron prijel. Sem pa tudi ful slabo spala, mene so tudi more tlačile, pa zaspat nisem mogla, pa pol sem se zbujala ker mi je bilo vroče, pa pol me je spet zeblo in tako naprej. Ampak vsesplošno pa sem kr vredu.

Tamala je v vrtcu, jaz v službi. Aja, jutri bo meni zneslo ven za kavo skočit, če še velja EP ob 10h?

clock-img

11.01.2012, 08:33

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

jutro,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa naj AB hitro prime!

Podpis.

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Majakla-tebi tudi !

Pa še eden podpis.

clock-img

11.01.2012, 08:35

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jaz sem pa prejšnjo noč spala slabo. Mi nič ni pasalo, non stop sem se zbujala. Butaste sanje pa itak.

clock-img

11.01.2012, 09:03

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Zdaj se ravno pogovarjamo na eni drugi strani...ly, arabela, a imamo v našem vrtcu tudi zimovanja-letovanja za starejšo skupino od 3 leta dalje? Ker očitno v Lj je tega veliko, drugod pa niti ne. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem