writing-img

RE: Mariborčanke 23.del

clock-img

04.04.2012, 13:30

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa grem pol z vsemi tremi k P,Saš-a je še kuhat začelo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2012, 16:39

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Mi od P.Vsi so virusni,Maks ima edino še oči vnete,pa Saš zgleda malo uhice,ker je kapljice dobil,paTeo tudi,pa Maks tudi.Hvala zauser posted image .

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

04.04.2012, 16:39

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jure,čestitke za 10 mesecev!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

04.04.2012, 18:23

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Jure,čestitke za 10 mesecev!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalaaaa user posted image user posted image

clock-img

05.04.2012, 04:31

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

jutro,

danes sem pa garant prva user posted image . T. se je ob 2.17h odločil, da ne bo več spal. zdaj sem obupala z uspavanjem in ga dala pred risanke, jaz pa pijem kavo.
da še vsaj ati lahko pol ure spi. dopoldne se pa grema kopat na Fontano z mojo mamo. upam, da ga bo vse skupaj utrudilo in bo vsaj popoldne spal user posted image

clock-img

05.04.2012, 07:12

clock-img

matcar

pencil-img

25199

jutro,

danes sem pa garant prva user posted image . T. se je ob 2.17h odločil, da ne bo več spal. zdaj sem obupala z uspavanjem in ga dala pred risanke, jaz pa pijem kavo.
da še vsaj ati lahko pol ure spi. dopoldne se pa grema kopat na Fontano z mojo mamo. upam, da ga bo vse skupaj utrudilo in bo vsaj popoldne spal user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

05.04.2012, 07:13

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

05.04.2012, 07:13

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz tudi pri kavi,2 sem že zrihtala,zdravila dala,Maks pa še spi,bo potem malo dreja spet.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

05.04.2012, 07:47

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Jutro!

Jaz tudi pokonci že od 6.30 ko se je desetmesečni gospod odločil, da ima dovolj spanja. Pa celo noč je nekaj jokal, sitkal, se obračal user posted image  Pijem kavo, malo pospravim, potem pa šibama ven. Nek dež je za popoldan napovedan, morava izkoristit dopoldan.

clock-img

05.04.2012, 08:00

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

mi je uspelo še 1,5h spat user posted image , mali pa itak zdaj spi user posted image . ga grem zbudit...

clock-img

05.04.2012, 08:23

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro! user posted image

user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

05.04.2012, 09:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Danuser posted image

S soncem obsijan, kak je toplo fajn....

Razvozila otroke, zdaj pa doma, posprvaljam, pa vse kar zravn sodi.

popoldne pa h G, me je že strah, kaj bo rekel..user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

05.04.2012, 19:22

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čer

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

05.04.2012, 19:25

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Toti moj Saš pa ima samo smolo,no.Sem Maksa k tašči dopoldan peljala,ker sma s Saš-em imela logopeda danes,pa grema po njega,mi seveda tašča kafe skuha,5 min po tem pa mali celi roko na vročo ploščo stisne.user posted image user posted image user posted image 2 uri ga nisem mogla sploh umirit,roko skozi imel v obkladku.Pridemo domov,mu namažem in zavijem,seveda spet huronski jok,pol pa je revež zaspal.Ima pa precej,celo dlan in palec.user posted image user posted image user posted image eh,sej ne vem več,no.Pa cele dneve sama.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

05.04.2012, 19:26

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Arabela-kak si porihtala?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

05.04.2012, 19:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

05.04.2012, 19:35

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Toti moj Saš pa ima samo smolo,no.Sem Maksa k tašči dopoldan peljala,ker sma s Saš-em imela logopeda danes,pa grema po njega,mi seveda tašča kafe skuha,5 min po tem pa mali celi roko na vročo ploščo stisne.user posted image user posted image user posted image 2 uri ga nisem mogla sploh umirit,roko skozi imel v obkladku.Pridemo domov,mu namažem in zavijem,seveda spet huronski jok,pol pa je revež zaspal.Ima pa precej,celo dlan in palec.user posted image user posted image user posted image eh,sej ne vem več,no.Pa cele dneve sama.user posted image user posted image user posted image

ojoj, bošček...user posted image user posted image user posted image

pa će ima full, ga pelji raje, jaz kot otrok sem dlan na ploščo položila in sem mehurje dobila, sem morala v bolnico, da so zrezali...user posted image

clock-img

05.04.2012, 19:36

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

vredu, hvala...

Stanje se je malo izboljšalouser posted image

clock-img

05.04.2012, 19:36

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Pičim po otroke k babici......user posted image user posted image

clock-img

05.04.2012, 19:47

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

pa će ima full, ga pelji raje, jaz kot otrok sem dlan na ploščo položila in sem mehurje dobila, sem morala v bolnico, da so zrezali...user posted image

bošček user posted image user posted image user posted image user posted image , zate pa user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2012, 21:21

clock-img

majakla

pencil-img

6662

bošček user posted image user posted image user posted image user posted image , zate pa user posted image user posted image user posted image

Podpis user posted image . Kak pa se nesreča hitro zgodi. Pikapoke za hitro okrevanje.

clock-img

05.04.2012, 21:22

clock-img

majakla

pencil-img

6662

vredu, hvala...

Uuu to pa se lepo bere. user posted image

clock-img

05.04.2012, 21:23

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Čeeer... pičim pod tuš.

clock-img

05.04.2012, 22:09

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Maličke spita, M samo inštrumentalno glasbo vklopim in jo vzame v sekundi, fuull pomirjauser posted image

Jaz pa navalim na lučke in grem gledat Larino izbirouser posted image

clock-img

05.04.2012, 22:09

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

vredu, hvala...

Uuu to pa se lepo bere. user posted image

jaaa...pridno jem KT...pa zgleda pomagajouser posted image ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem