writing-img

RE: Mariborčanke 23.del

clock-img

06.04.2012, 12:12

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

matcar joj joj nič ne pomagajo pikepoke? Boščki mali user posted image user posted image user posted image . Lepo, da ste danes bolje. Če normalno uporablja rokico, bo tud po moje vse ok.

Mi smo še na pumpicah - malo manj kašlja, ampak spi pa zdaj lepo user posted image .

Jaz se tud mučim z magistrsko... bljakuser posted image .

arwenko vse naj naj!!

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Ja, pa v vrtec sem danes vpisala mičkenega. Čeprav ne vem kako bo sedaj, ko bosta dve položnici....

Kako to misliš,2 položnice?Kolko vem,še je vedno tak,kot je bilo.1 plačaš-1 zastonj.Morajo najprej sprejet to,kar so predlagali,pa še to pol traja en čas,da stopi v veljavo.

Glede na Janševo brzino sprejemanja varčevalnih ukrepov, bomo mi v septembru že lepo plačali za tamlajšega user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jure,čestitke za 10 mesecev!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalaaaa user posted image user posted image

še od mene vse najboljše

clock-img

06.04.2012, 12:12

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Kaj delate jutri dopoldan?

Mi2 samevama (spet).  user posted image

Če bova sama in imela ceeloo avto boma mogoče lahko celo kam šla.

Mi2tudi sama

clock-img

06.04.2012, 12:13

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Jure,čestitke za 10 mesecev!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalaaaa user posted image user posted image

še od mene vse najboljše

Hvala user posted image

< Sporočilo je popravil karmen7 -- 6.4.2012 12:15:40 >

clock-img

06.04.2012, 12:50

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

nič posebnega, družinsko, pa k žegni bomo nosli...

jajce barvamo, ker danes ne bomo utegnili user posted image

clock-img

06.04.2012, 12:51

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Evo, častim user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ne znam prilepit slike s šampanjcem no user posted image

mam pa že raje kavo, kot šampanjec user posted image

clock-img

06.04.2012, 13:11

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Dan, saj paše malo svežine, ne?

Mi2 samevama (spet).  user posted image

Nič posebnega. Običajna sobota.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

06.04.2012, 13:14

clock-img

zori82

pencil-img

365

Ročno izdelane črke za otroška vrata, hladilnik,...http://www.facebook.com/Crkarije

clock-img

06.04.2012, 15:49

clock-img

oktober11

pencil-img

650

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vseeeee bolančke

arwenko vse najlepše, najboljše ter najuspešnejše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image btw, maš ti slučajno modri avto?

dan pa... bljeh! sem skoraj celega v europarku na kavicah preživela user posted image

karmen7 kak si se glede marele odločila, boš kupla?

clock-img

06.04.2012, 17:24

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vseeeee bolančke

arwenko vse najlepše, najboljše ter najuspešnejše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image btw, maš ti slučajno modri avto?

dan pa... bljeh! sem skoraj celega v europarku na kavicah preživela user posted image

hvala. Nimam modrega avta user posted image

clock-img

06.04.2012, 17:48

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Nič še ni odločeno. Moj je odločno proti, ker že tega nimamo kam za dat. Jaz sem pri teh marelah tudi tak tak. Do jeseni nič, če bo potreba za vrtec pa jo boma nabavila takrat. Pa ti?

clock-img

06.04.2012, 18:07

clock-img

botrca

pencil-img

14679

N A Š I    O T R O C I 

user posted image  arabela*
* A  & M
user posted image Vrtnica79
* L & V
user posted image Matcar
* Lea,
*Maks,
* Saš,
*Teo

user posted image Botrca
* Jan
user posted image Koala
* A
user posted image Marta82
* Tinej
user posted image Ly117
* Luka
user posted image Rubin.
* Lara
* Gaja 
* Zoja
user posted image
user posted image elevitka
* Tai
user posted image Rina22
* T.
user posted image Katy83

* Timotej

user posted image Lenči_
* M.
user posted image   Sami0804
* Mitja in Sara

user posted image Majakla
* Nik
user posted image Bambixxx
* Tibor
user posted image Arwenko
*Alex
user posted image CoKoLaDa84
* M

user posted image karmen7
*Jure

user posted image jaznoseča

* Andraž
* Gašper

user posted image oktober11

*L

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

06.04.2012, 18:08

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Eno vprašanje: ali ste vse imele pri svojih malčkih marele? Jaz nisem namreč nekak najbolj navdušena nad temi marelami, čeprav za v avto in podobne zadeve pa bi bla verjetno fajn user posted image

Jaz sem jo imela.

jaz tudi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

06.04.2012, 18:09

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super user posted image user posted image user posted image

boš nam kaj povedala o novi službi ali je še vedno skrivnost? vsaj kaj delaš, če že ne kje. user posted image

delam z ljudmi z motnjami v razvoju..user posted image

clock-img

06.04.2012, 18:10

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super user posted image user posted image user posted image

boš nam kaj povedala o novi službi ali je še vedno skrivnost? vsaj kaj delaš, če že ne kje. user posted image

Jaz pa vem, be be. user posted image

user posted image

clock-img

06.04.2012, 18:12

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Mi od P.Vsi so virusni,Maks ima edino še oči vnete,pa Saš zgleda malo uhice,ker je kapljice dobil,paTeo tudi,pa Maks tudi.Hvala zauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2012, 18:13

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Toti moj Saš pa ima samo smolo,no.Sem Maksa k tašči dopoldan peljala,ker sma s Saš-em imela logopeda danes,pa grema po njega,mi seveda tašča kafe skuha,5 min po tem pa mali celi roko na vročo ploščo stisne.user posted image user posted image user posted image 2 uri ga nisem mogla sploh umirit,roko skozi imel v obkladku.Pridemo domov,mu namažem in zavijem,seveda spet huronski jok,pol pa je revež zaspal.Ima pa precej,celo dlan in palec.user posted image user posted image user posted image eh,sej ne vem več,no.Pa cele dneve sama.user posted image user posted image user posted image

o joj user posted image ...bošček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2012, 18:16

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Arwenko še tukaj vse najboljše user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2012, 18:18

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Mi bomo pa za praznike doma...Jan ima angino in sem zopet doma.user posted image ...če ne bo sprejel antibiotika, ker bruha non-stop pa vročino ima...imava pripravljeno napotnico za bolnico...držite pesti, da ne bova rabla it.user posted image user posted image user posted image

Kuham šunko in klobase...potem pa grem jajčka barvat...

< Sporočilo je popravil botrca -- 6.4.2012 18:19:11 >

clock-img

06.04.2012, 19:02

clock-img

oktober11

pencil-img

650

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

hvala. Nimam modrega avta user posted image

sem včeraj mislila da si ti (tam pri finguštu, na pobrežju). pa še nalepka nekega kužija je bla na avtu user posted image

clock-img

06.04.2012, 19:04

clock-img

oktober11

pencil-img

650

Nič še ni odločeno. Moj je odločno proti, ker že tega nimamo kam za dat. Jaz sem pri teh marelah tudi tak tak. Do jeseni nič, če bo potreba za vrtec pa jo boma nabavila takrat. Pa ti?

če hočemo kam na morje iti, jo moremo obvezno nabaviti user posted image zaj sem/sva/smo se sicer navadili na športni del vozička, ampak nam tričetrt placa v avtu (oz. v obeh avtih) zavzame ogrodje, športni del ter jajčka user posted image zaj pa odvisno kdaj bomo šli kam na morje (beri: kdaj bodo ati denarnico odprli user posted image user posted image user posted image )

clock-img

06.04.2012, 19:06

clock-img

oktober11

pencil-img

650

Mi bomo pa za praznike doma...Jan ima angino in sem zopet doma.user posted image ...če ne bo sprejel antibiotika, ker bruha non-stop pa vročino ima...imava pripravljeno napotnico za bolnico...držite pesti, da ne bova rabla it.user posted image user posted image user posted image

user posted image držim pesti, močnomočno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2012, 19:59

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image držim pesti, močnomočno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image

clock-img

06.04.2012, 20:25

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

delam z ljudmi z motnjami v razvoju..user posted image

o super. z odraslimi ali otroci?

clock-img

06.04.2012, 20:27

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

podpis user posted image user posted image user posted image
pa oprosti, da se nisva ustavla danes v ZD, ampak moram T. ful čuvat, ker takoj vse bolezni gor pobere.

clock-img

06.04.2012, 20:47

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čer

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem