writing-img

RE: Mariborčanke 23.del

clock-img

31.01.2012, 20:36

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ly, mene pa je zadnjič vpisala za neke seminarje,
ti je kaj znano, hmmm?

Ne, sicer pa to ni nič novega. user posted image Seminarje mislim. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

31.01.2012, 20:37

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutri kava ob 10h v SO. 

clock-img

31.01.2012, 20:46

clock-img

katy83

pencil-img

6488

čeruser posted image

clock-img

31.01.2012, 20:48

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ly, mene pa je zadnjič vpisala za neke seminarje,
ti je kaj znano, hmmm?

Ne, sicer pa to ni nič novega. user posted image Seminarje mislim. user posted image

jaz sem bila na nekih seminarjih tam pri Europarku...fajn je bilouser posted image   samo jaz sem pač čudna, ker rada hodim na raznorazna predavanjauser posted image

clock-img

31.01.2012, 20:49

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Jutri kava ob 10h v SO. 

žal ne moremuser posted image

clock-img

31.01.2012, 20:53

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Kaka predavanja pa so to bila?

Ker mene je ful čudno vprašala, če bi pa jaz to morda šla,
ja itak, škodit mi ne more, in me je dala na seznam. user posted image

clock-img

31.01.2012, 20:54

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Jutri kava ob 10h v SO. 

Oukejči. user posted image

clock-img

31.01.2012, 21:04

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Kaka predavanja pa so to bila?

Ker mene je ful čudno vprašala, če bi pa jaz to morda šla,
ja itak, škodit mi ne more, in me je dala na seznam. user posted image

to so predavanja o zaposlitvi, zakonih, nekaj na računalnikih, itd...
so vsak dan od 8-16 (to so 4 predavanja), od ponedeljka do petka, vsak dan različno...ne rabiš it na vse, greš lahko samo na 1 predavanje...imaš pa časa 3 mesece, potne stroške dobiš povrnjene. Jaz sem šla na vse. user posted image

clock-img

31.01.2012, 21:09

clock-img

matcar

pencil-img

25199

čer

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

31.01.2012, 21:09

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutri kava ob 10h v SO. 

ok!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

31.01.2012, 21:21

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Pikica čer. Boš kaj povedla ali samo brala. lahko se nam pa jutri na kavi pridružiš. user posted image

clock-img

31.01.2012, 21:22

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Bo treba otroka spat dat, tak da

nočko.

clock-img

31.01.2012, 21:49

clock-img

matcar

pencil-img

25199

nočko.

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

31.01.2012, 21:55

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

nočko.

Nočko!

Lahko noč.

jaz tud grem, me zebe ko user posted image   in se počutim kot da je ura 3 vjutro.
Dijooooos

clock-img

31.01.2012, 22:01

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

otroci v postelji....

cel popoldne sta bile znosne..ma user posted image zdaj pa sta me mogle razjezituser posted image , če sta tak divje zvečer, da ni za opisat....

Grem pospravit, kaj pojest in pred tvuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

01.02.2012, 08:11

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jutri kava ob 10h v SO. 

ok!user posted image

Pridema user posted image

clock-img

01.02.2012, 08:17

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Jutro!

Jeeejjjjjjj po stotil letih smo končno spet prespali ceeeeelo noč, brez zbujanja in brez flaše. OK je pa res, da je spal med nama. Opažam da vedno ko ga dam v njegovo postlo se zbudi, pa lahko pred tem spi full trdo. Nič mi ni jasno. Pa je njegova postelja zraven moje, v bistvu me itak vidi skozi rešetke. user posted image Ni mi jasno zakaj to dela. Madonca ne more spat non stop na sredini, potem se še pa Winnie prištuli pa smo kompletna familija user posted image

Tak zdaj pa spijem kavo, potem grem počasi pripravit stvari za malega, se oblečema, šibama na kafe, potem v Mullerja, pa do mojih, pa v Mercatorja in domov. Madonca cel športni dan boma imela. Atija pa boma doma pustila, ima kazensko, ker sva se včeraj zaradi njegove mame spičla. Je že začela jamrat ko sma ji povedala datum za krst. Kak ona nima dnarja in ne vem kaj še vse. Na koncu sem mojemu povedala vse kar mi leži na duši pa če mu je prav al pa ne. Me je pa kar malo šokirano gledal, ker se to vleče že od poroke dalje, predvsem pa odkar se je mali rodil. Tak da ko jo bom spet vidla in bo začela z njenimi fintami o narobnem spolu, bom malega pobasala, ji povedala svoje in takrat naju bo vidla zadnjič. Mater sem se razpisala, samo sem morala dati ven, ker tole njeno blebetanje o nepravem spolu boli, fuuuullll boli user posted image Včeraj sem se prav zjokala pred mojim user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2012, 08:51

clock-img

oktober11

pencil-img

650

jutro...

mene ne bo na kavo, ve se pa kar fajn mejte user posted image

karmen7 boljše da daš ven iz sebe, kot pa v sebi zadržuješ... ne oziraj se na taščo, naj govori kar hoče... jaz si vedno ponavljam - ena uha noter, druga uha ven. pri tebi je to še lažje, ker sklepam da ne živite skup. datum za krst je čist vajina stvar. upam, da je vsaj mož na tvoji strani, da ni tiho pred njo. tašče pač, po moje večni problem user posted image je pa res da se po rojstvu otroka kar spremeni ta odnos, ampak po mojih izkušnjah ne na boljše. drži se user posted image btw, kaj pa je mišljeno z narobnim spolom? saj si mislim kak blo mišljeno, samo mi je hecno da nekdo to dejansko na glas govori, jaz bi pomoje že davno spakirala otroka in jo poslala nekam, pa še mojega poleg če bi mel kako pripombo user posted image
drugače pa.... superca za prespano noč, jaz tudi čakam kdaj bo ta dan. lep športni dan ti želim user posted image user posted image

katy83 user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2012, 09:05

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

btw, kaj pa je mišljeno z narobnim spolom? saj si mislim kak blo mišljeno, samo mi je hecno da nekdo to dejansko na glas govori, jaz bi pomoje že davno spakirala otroka in jo poslala nekam, pa še mojega poleg če bi mel kako pripombo user posted image
drugače pa.... superca za prespano noč, jaz tudi čakam kdaj bo ta dan. lep športni dan ti želim user posted image user posted image

Jure je fantek, to je žal "napaka", ker si je ona želela hčerko in ko je dobila sina, ki je mimogrede edini otrok, je jokala kot dež in ga najprej sploh ni hotela imeti ob sebi user posted image Posledično si je zato želela seveda vnukinjo, ki bi jo razvajala do amena, ker pa to pač ni, pa malemu ni v skoraj osmih mesecih prinesla niti enih plenic. Pa nisem nek materialist ali karkoli, ampak vseeno. Žal tudi taki ljudje obstajajo...user posted image

clock-img

01.02.2012, 09:06

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

drugače pa.... superca za prespano noč, jaz tudi čakam kdaj bo ta dan.

Boš vidla da ga boš dočakala user posted image user posted image

clock-img

01.02.2012, 09:14

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro! user posted image

Sen bla že na pošti in davčni, vmes pa se še malo pogrela pri mojih2. Zunaj je mmmmmmmmmmrrrrzzlo.

clock-img

01.02.2012, 09:16

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

btw, kaj pa je mišljeno z narobnim spolom? saj si mislim kak blo mišljeno, samo mi je hecno da nekdo to dejansko na glas govori, jaz bi pomoje že davno spakirala otroka in jo poslala nekam, pa še mojega poleg če bi mel kako pripombo user posted image

Jure je fantek, to je žal "napaka", ker si je ona želela hčerko in ko je dobila sina, ki je mimogrede edini otrok, je jokala kot dež in ga najprej sploh ni hotela imeti ob sebi user posted image Posledično si je zato želela seveda vnukinjo, ki bi jo razvajala do amena, ker pa to pač ni, pa malemu ni v skoraj osmih mesecih prinesla niti enih plenic. Pa nisem nek materialist ali karkoli, ampak vseeno. Žal tudi taki ljudje obstajajo...user posted image

Saj vem da boli, sam se ni vredno sekirat zaradi tašče.

clock-img

01.02.2012, 09:19

clock-img

oktober11

pencil-img

650

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

eh, no comment... jaz bi se je kar izognila, kolko bi se dalo. jure ja zlati otrok, pusti želje in obnašanje tašče. plenice si pa tudi lahko nekam zatakne user posted image

clock-img

01.02.2012, 09:31

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Dan, pri nas se je stanje z obnašanjem tamale včeraj normaliziralo. Sklepam, da je vrtec pripomogel, ker sedaj je imela s tole boleznijo čisto ritem sesut. Tudi spi že 2 noči, odkar je v vrtcu brez problema. Upam, da bo to to. Danes grem pa popoldne na pogovorne ure, da vidim malo, kaj bo vzgojiteljica povedala...

clock-img

01.02.2012, 12:51

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

a ste se fajn načvekale na kavi? user posted image user posted image user posted image

zdaj pa še en povzetek dajte no...za tiste reveže, ki nismo mogli prit user posted image   user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem